|
|
|
|
| | |
|
Domas Pleskus
2008 7 28 19:49
Taigi, mano mazajai angeliukei issireike fotiko. Veidrodinio. tad patarkit koki optimaliausia varijanta iki 2000lt. didelis dekui jums jei galim ir linku numeskit
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Giedrius G
2008 7 28 22:29
mano nuomone kai žmogui prisireikia veidrodžio, jis jau žino ko nori... bet gal ir klystu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Domas Pleskus
2008 7 28 22:47
noriu padovonoti kaip dovana . ta veidrodini fotoaparata. tai iki 2000. kas butu geriausia? pagal kainos santyki?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2008 7 29 11:14
Domas Pleskus rašo: | noriu padovonoti kaip dovana . ta veidrodini fotoaparata. tai iki 2000. kas butu geriausia? pagal kainos santyki? |
Cia suprantama kaina su "pirmu" objektyvu, t.y. kit'as ar siaip body + kazkoks objektyvas? Pastarasis priklauso ka angeliuke nores fotografuoti, o tai labai itakoja kaina...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Tomas Adomavičius
2008 7 29 12:53
Domas Pleskus rašo: | Taigi, mano mazajai angeliukei issireike fotiko. Veidrodinio. tad patarkit koki optimaliausia varijanta iki 2000lt. didelis dekui jums jei galim ir linku numeskit |
Pentax k200d - paprastas, patogus(ergonomika), lengvai perprantamas, o kaip patys gamintojai sako: tai puikus pasirinkimas pradedančiajam DSLR'inkui. Yra visos reikalingos fukcijos tiek megėjui, tiek labiau pažengusiam fotografui. Be to Vilbroje dar ir akcija yra: už 1litą teleobjektyvas
Pats turiu šį fotoaparatą ir tikrai nesigailiu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 7 29 13:01
Tomas Adomavičius rašo: | Domas Pleskus rašo: | Taigi, mano mazajai angeliukei issireike fotiko. Veidrodinio. tad patarkit koki optimaliausia varijanta iki 2000lt. didelis dekui jums jei galim ir linku numeskit |
Pentax k200d - paprastas, patogus(ergonomika), lengvai perprantamas, o kaip patys gamintojai sako: tai puikus pasirinkimas pradedančiajam DSLR'inkui. Yra visos reikalingos fukcijos tiek megėjui, tiek labiau pažengusiam fotografui. Be to Vilbroje dar ir akcija yra: už 1litą teleobjektyvas
Pats turiu šį fotoaparatą ir tikrai nesigailiu |
pritarsiu Tomui ir dar pridursiu kad gan draugiska pentaxo klubo bendruomene pades isisavinant aparato subtilybes
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|