|
|
|
|
| | |
|
katinas_menesienoj
2009 7 12 11:45
Is esmes kaip ir nuspresta, lieku ant cropo, tik ka uzsisakiau per draugus EF-S 17-55/F2.8 IS is USA, tai po menesio keliu turesiu :p
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
katinas_menesienoj
2009 7 13 23:11
nu vo, ikaliau (3 alaus, 1 vyno, pora cerku stroho) su kompetetinga komisija (mano shuo - kuris knarkia net vaiksciodamas), ir galvoju, ka manot i rinkini prie 17-55/F2.8 IS, priglaudus EF 70-200/F4 IS USM ?
Na esant jau poreikiui Tamrona 28-75/2.8 pasiskolinti galiu tik ishtiest alaus buteli reik
Taigi ka manot apie toki rinkini? Ar spjaut ant viso to, parduot kai aTEIS ta 17-55 jamt vien elkes ir vaidint burzuju kadra "typo turiu kruva lindziu krutu"?
Akys vistiek kreivos O kaip rekauja fotkina ne optika/aparatas o makuferis (aka smegenine)
Na? Jei palaiminat toki mano "kreivu ranku megejo" rinkinuka - jamu ji toliau kurpt
Ir ka patartumet is trikoju iki kokiu 400 litu... Mano ugis 185 kazkur, na issitiesinus gal daugiau...
Kazka ir "velbon sherpa/manfroto" ziuriu... Svoris dzin, smarves turiu Ne tiek alaus uzsitempiau i kalnus
Nes kazka brangiau neverta Jmj, juk is to maisto negaminu (profesionalai fotogfrafai, pazadu nedet skelbimu jog "pigiai fotografuoju renginius, ivikius ir t.t." Ne mano sritis ne ish to gyvenu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 7 13 23:44
katecai, tavo postas labai praskaidrino vakara nieko protingo nepasakysiu nes cia apie kianonus rasai, bet smagu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
martynas a.
2009 7 14 10:05
kazkada, kai buvau jaunas ir turejau canon, turejau ir 70-200 f4 be IS. Nu labai geras stiklas, manau ir versija su IS ne blogesne. bet aisku, tai ne 2.8...
trikoji - tik manfrotto. ir toki kad uztektu aukscio (mano ugis 190+, tai su zemais trikojais beda... )
tavo argumentas del "brangiau neverta" butu gal ir teisingas, jei ne faktas, kad tu JAU pasirenges investuot pakankamai nemenka suma. o zinai koki gera daikta gali paimt, jei pridesi dar kelis simtus...)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
katinas_menesienoj
2009 7 14 10:10
nu ir traktata nakti parasiau ryte mobilu balkone vazone radau :/ gerai kad lietaus nebuvo
Seip savu laiku vos i honkonga neislekiau, dabar laukiu kol pazystami leks, apziures kokios ten vietoje kainos, nes shkurliai (drabuziai) tai net firminiai pigiau grybo
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Romas Kanapeckas
2009 7 14 10:58
martynas a. rašo: | kazkada, kai buvau jaunas ir turejau canon, turejau ir 70-200 f4 be IS. Nu labai geras stiklas, manau ir versija su IS ne blogesne. bet aisku, tai ne 2.8...
trikoji - tik manfrotto. ir toki kad uztektu aukscio (mano ugis 190+, tai su zemais trikojais beda... )
tavo argumentas del "brangiau neverta" butu gal ir teisingas, jei ne faktas, kad tu JAU pasirenges investuot pakankamai nemenka suma. o zinai koki gera daikta gali paimt, jei pridesi dar kelis simtus...) |
Fotkinau su Martyno Canon 70-200, bet iki Nikon 80-200/2,8 jam toli. Kaip sakoma "na vkus i cvet tovarischa net"
Traktatas nerealus!!!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 7 14 11:03