Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija

sunkus pasirinkimas Canon 5D mk1 vs Nikon D300 ka rinktis?

Puslapiai:   1   2   3   4

Pranešimas katinas_menesienoj    2009 7 12 11:45      

Is esmes kaip ir nuspresta, lieku ant cropo, tik ka uzsisakiau per draugus EF-S 17-55/F2.8 IS is USA, tai po menesio keliu turesiu :p

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas katinas_menesienoj    2009 7 13 23:11      

nu vo, ikaliau (3 alaus, 1 vyno, pora cerku stroho) su kompetetinga komisija (mano shuo - kuris knarkia net vaiksciodamas), ir galvoju, ka manot i rinkini prie 17-55/F2.8 IS, priglaudus EF 70-200/F4 IS USM ?Smile
Na esant jau poreikiui Tamrona 28-75/2.8 pasiskolinti galiu tik ishtiest alaus buteli reik Smile
Taigi ka manot apie toki rinkini? Ar spjaut ant viso to, parduot kai aTEIS ta 17-55 jamt vien elkes ir vaidint burzuju kadra "typo turiu kruva lindziu krutu"?
Akys vistiek kreivos Smile O kaip rekauja fotkina ne optika/aparatas o makuferis (aka smegenine) Smile
Na? Jei palaiminat toki mano "kreivu ranku megejo" rinkinuka - jamu ji toliau kurpt Smile
Ir ka patartumet is trikoju iki kokiu 400 litu... Mano ugis 185 kazkur, na issitiesinus gal daugiau...
Kazka ir "velbon sherpa/manfroto" ziuriu... Svoris dzin, smarves turiu Smile Ne tiek alaus uzsitempiau i kalnus Smile
Nes kazka brangiau neverta Smile Jmj, juk is to maisto negaminu (profesionalai fotogfrafai, pazadu nedet skelbimu jog "pigiai fotografuoju renginius, ivikius ir t.t." Smile Ne mano sritis Smile ne ish to gyvenu Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Adomas Svirskas    2009 7 13 23:44      

katecai, tavo postas labai praskaidrino vakara Smile nieko protingo nepasakysiu nes cia apie kianonus rasai, bet smagu Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas martynas a.    2009 7 14 10:05      

kazkada, kai buvau jaunas ir turejau canon, turejau ir 70-200 f4 be IS. Nu labai geras stiklas, manau ir versija su IS ne blogesne. bet aisku, tai ne 2.8...
trikoji - tik manfrotto. ir toki kad uztektu aukscio (mano ugis 190+, tai su zemais trikojais beda... )
tavo argumentas del "brangiau neverta" butu gal ir teisingas, jei ne faktas, kad tu JAU pasirenges investuot pakankamai nemenka suma. o zinai koki gera daikta gali paimt, jei pridesi dar kelis simtus...Smile)

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas katinas_menesienoj    2009 7 14 10:10      

nu ir traktata nakti parasiau Smile ryte mobilu balkone vazone radau :/ gerai kad lietaus nebuvo Smile
Seip savu laiku vos i honkonga neislekiau, dabar laukiu kol pazystami leks, apziures kokios ten vietoje kainos, nes shkurliai (drabuziai) tai net firminiai pigiau grybo Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Romas Kanapeckas    2009 7 14 10:58      

martynas a. rašo:
kazkada, kai buvau jaunas ir turejau canon, turejau ir 70-200 f4 be IS. Nu labai geras stiklas, manau ir versija su IS ne blogesne. bet aisku, tai ne 2.8...
trikoji - tik manfrotto. ir toki kad uztektu aukscio (mano ugis 190+, tai su zemais trikojais beda... )
tavo argumentas del "brangiau neverta" butu gal ir teisingas, jei ne faktas, kad tu JAU pasirenges investuot pakankamai nemenka suma. o zinai koki gera daikta gali paimt, jei pridesi dar kelis simtus...Smile)

Fotkinau su Martyno Canon 70-200, bet iki Nikon 80-200/2,8 jam toli. Kaip sakoma "na vkus i cvet tovarischa net"
Traktatas nerealus!!! Very Happy

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2009 7 14 11:03      

turiu as canon 200/2,8 ir man nieko daugiau nereikia Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2   3   4

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą

Pradėti naują temą