Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> fotoTurgelis
 

Parduodu Sony wx200 NAUJAS

     

Pranešimas Tomas    2014 3 19 21:09      

Sony wx200 su dviejų metų garantija. Dėžutė, pilna komplektacija.

Itin lengvas vos 120 gramų.
Pagrindinis modelio privalumas - aukštos kokybės G objektyvo 10 kartų optinis priartinimas. Mėgstantys fotografuoti ir filmuoti iš didelio atstumo galės tą daryti Full HD raiška. O kad už kadro neliktų nieko svarbaus, šis plataus kampo objektyvas apims ir sutalpins grupinius, interjero ar didingus 360 laipsnių panoraminius vaizdus.

Modelyje įdiegti papildomi devyni nuotraukų redagavimo efektai (3D, miniatiūrų, žaislinės kameros, pop ir dalinių spalvų, iliustracijų ir pan.), o užfiksuotas ir pagražintas akimirkas galima greitai pasidalyti Wi-Fi ryšiu, kokybe pralenkiant išmaniaisiais telefonais darytas ir Instagram retušuotas nuotraukas, kurios dažniausiai gerai atrodo tik mažuose ekranuose, jau nekalbant apie spausdinimą. Maksimali nutraukų kokybė – 18,2 megapikselio, 4896x3672, vaizdo įrašų – 1080p 60i. Kadrus ir įrašus galima siųsti tiesiai į išmanųjį telefoną ar planšetinį kompiuterį, sukurti atsargines vaizdų kopijas belaidžiu ryšiu kompiuteryje arba peržiūrėti juos prijungtame televizoriuje.

Cyber-shot WX200 giriasi ir savo išmaniuoju automatiniu režimu bei fokusavimu, kuris keliaujant maksimaliai sumažins iš susijaudinimo drebančių rankų nuotraukoms daromą žalą. O romantiškoje prieblandoje darytų nuotraukų raišką didina ir triukšmą drąstiškai sumažina įdiegtas BIONZ vaizdo procesorius. Dėl jo galima ir 10 kardų per sekundę greičiu padaryti ryškių ir aukštos kokybės nuotraukų seriją.

Tuos, kurie vengia automatinio režimo, pradžiugins platus ISO jautrumo parametrų diapazonas - nuo 100 iki 12 800, o SteadyShot funkcija leis mėgautis ryškesnėmis, nesusiliejusiomis nuotraukomis.

Sony WX200 lengvai telpa kišenėje ir turi 2,7 colio ekraną, jis patobulintas išmaniomis funkcijomis ir leidžia ne tik užfiksuoti kokybiškas nuotraukas, bet ir pasinaudoti įvairiais žaismingais režimais bei iškart pasidalyti rezultatais su kitais.
Kaina: 450 Lt
Tel. 867225982


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Tomas    2014 3 20 23:25      

Galutinė kaina 400 lt

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Tomas    2014 3 23 17:12      

UP

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą