| | |
|
Gabrielius Fontaine
2008 2 22 22:16
Sveiki norejau pakalust ka manot apie olympus fotoaparatus,tarkim apie si modeli gal kas ka zyno ir gali ka pasakyt ir patart geras jis ar ne:Olympus sp-560uz.
Aciu:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Avė
2008 2 23 0:29
Aš labai gerai neišmanau apie fotoaparatus,domiuosi po biški...
Naudoju olympus skaitmenini fe-210,nėra labai ypatingas,kartais trūksta nuotraukoms ryškumo,kontrasto,bet apsiprantu,tenkinuosi...Bet kiek pastebėjau,kad daugelis labiau linkęs ties canon'as ir nikon'ais...Na savo fotoaparatu aš nepatenkinta,ir nelabai noriu pasakyti, bet,kad man aplamai olympusai ne patinka... _________________ "Mus visuomet atpažins iš pėdsakų,kuriuos paliekame."(Dakota)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 2 23 9:52
G.Fontaine rašo: | Sveiki norejau pakalust ka manot apie olympus fotoaparatus,tarkim apie si modeli gal kas ka zyno ir gali ka pasakyt ir patart geras jis ar ne:Olympus sp-560uz.
Aciu:) |
Šimtus kartu yra uzdave forumuose panasiu klausimu ir jei neradai atsakymo ar neieskojai .....geriausia pabandyk ateiti i susitikimus su nariais ir paciupinet ju turim technika isklausyt ju patarimu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Algimantas Tirlikas
2008 2 23 10:51
Turėjau kažkada Camedia E-10,tai sugedus antrą kartą garantijos metu,reikalas daėjo iki teismo.Tai jei suges pirktas iš Lietuvos,gali tekti pasinervinti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Gabrielius Fontaine
2008 2 23 18:03
Siaip jau antra turiu olympusa tai pirmaisi man 5metus islaike ir dar as ji pardaviau uz gan nebloga kaina,o ta kuri db turiu tai lyg ir nieko kolkas,nesu koks specas bet man tokiam zalejam mandarinui kolkas tinka:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
jf
2008 2 23 18:35
Olimpusai nieko neipatingi savo kokybe , bet pigesni ir turi visus reikiamus aksesuarus .Idomu pazaisti , bet ne dirbti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vidas Černiauskas
2008 2 23 19:46
dabar olympus garantines bedos sprendziamos labai staigiai,kai kuriais atvejais dienos begyje.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2008 3 12 12:33
čia tuo atveju kai prašai į naują pakeist?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytas
2008 3 12 19:28
Savikaina tai 1040Lt siaip normalus fotikas manau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Einoras Lukošius
2008 3 13 10:52
teko naudotis 550uz- pasirode kiek ilgokai fokusuoja. Bet nuotraukos tikrai gerai pavyksta:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Artūras Birgiola
2008 4 19 8:26
Einoras Lukošius rašo: | teko naudotis 550uz- pasirode kiek ilgokai fokusuoja. Bet nuotraukos tikrai gerai pavyksta:) |
Sutinku, kad ilgai fokusuoja, bet siaip neblogas fotikas, turi rankiniu nustatymu daug, kol prades eiti nuotraukos teks nemazai ji pastudijuoti, jei tingi nusipirk paprasta muiline su vienu "AUTO" rezimu, o siap manau kiekvienas fotoaparatas ( bet kokias firmos ) turi panasias galimybes tik jas reikia perprasti ir viskas eis kaip is pypkes, netingekim...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|