|
|
|
|
|
| | |
|
Antanas Razmas
2012 2 03 11:53
o tai kodėl neperki, beveik betkurioje fototechnikos parduotuvėje galima jį užsisakyti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Okeanas Kennel
2012 2 03 16:51
turiu, koks biudžetas ?
už dyką negausi
Pereinu prie FX, tai atliko ..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Deimantas
2012 2 04 17:02
Antanas Razmas rašo: | o tai kodėl neperki, beveik betkurioje fototechnikos parduotuvėje galima jį užsisakyti. |
Kvailas klausimas, parduotuvėje, kur naujas visu tūkstančiu brangiau, galiu nusipirkti ir be tamstos genialaus pastebėjimo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Antanas Razmas
2012 2 08 11:24
tai parašyk ieškau geniju, kurie naujus objektyvus pardavinėja tūkstančiu pigiau ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Antanas Razmas
2012 2 08 11:25
beje aš irgi turiu ta 17-55, bet kolkas nepardavinėju, pažiūrėsiu gal užteks kantrybės naujam crop bodžiui sulaukti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Deimantas
2012 2 08 20:02
Nereikia ieškoti jokių genijų, užtenka skelbimą paduoti, atsiranda įvairiausių pasiūlymų - taigi nusipirkau visiškai naują, supakuotą už 3000lt.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Regimantas V.
2012 2 13 17:06
Kur čia taip Deimantai? gal dar vienas yra? man kaip tik reikia naujo arba mažai naudoto..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Regimantas V.
2012 2 13 17:07
Kur čia taip Deimantai? gal dar vienas yra? man kaip tik reikia naujo arba mažai naudoto..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Nikonis G
2012 2 13 19:50
Antanas Razmas rašo: | tai parašyk ieškau geniju, kurie naujus objektyvus pardavinėja tūkstančiu pigiau )) |
Aš pvz. paskelbęs, kad perku, gavau pasiūlymą ir nusipirkau naują Nikkor 24-70mm su parduotuvės sąskaita, 2m. garantija LT, už 4600Lt. Tad jei nemoki ieškot, eik ir pirk už lentynos kainą. Negi tau skauda, kai kiti randa "genijus", o tau niekaip nesiseka ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|