|
|
|
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 1 30 22:06
Pavadinimas gan keistas, bet ir tema apie ir dėl varžto.
Trikojije ir foto aparate yra įtaisytas varžtas ir skylė su kažkokiu netradiciniu sriegiu. Sriegis yra stambesnis negu kitų paprastų varžtų. Taiva, kur galima nusipikrti tų varžtų ir veržlių su tinkamu sriegiu?
nes niekur nerandu
Sakau gal netyčia yra kokia parduotuvė ar kasnors kur būtų galima gauti tokių varžtų.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Julius pils
2008 1 31 1:00
pabandyk varztu pasaulyje... gal kartais pasiseks. Senukuose maciau pirkti toki sriegikli - gali pasidaryti. Ish bedos beveik tinka musishkas M6, tik sriegi pagadina truputi - bet sukinejasi, kazkada smena taip prisisukau, ir sekmingai naudojau.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Arvydas Venclovas
2008 1 31 6:57
...yr perėjimai ing mažesnį sriegį...tiesiog užsisuka ant viršaus...turiu tokį...bet naudojamas...kai kurie aparatai reikalauja tokio stambesnio varžto...pvz mano Saliut...
...pabandyk pas Mečkauską pažiūrėt...manyčia rasi...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
MP
2008 1 31 10:37
Arvydas Venclovas rašo: | ...yr perėjimai ing mažesnį sriegį...tiesiog užsisuka ant viršaus...turiu tokį...bet naudojamas...kai kurie aparatai reikalauja tokio stambesnio varžto...pvz mano Saliut...
...pabandyk pas Mečkauską pažiūrėt...manyčia rasi... |
ir fotoservise pamenkalnio yra, kaip standartinis daikciukas. paprastai visi MF reikalauja platesnio varzto. pora tokiu naudoju.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
MP
2008 1 31 13:45
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | Speju MP omenyje turejo Fototechnika pamenkalnio gatveje
www.fototechnika.lt |
aciu uz pataisyma, senatve - pavadinimai, vardai, gatves, veidai...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Lukas Pečiulaitis
2008 1 31 14:26
vienintelis man tinkamas varinatas yra Varžtų pasaulis Nes aš iš Kauno. Nu ką reiks bandyti ieškoti.
Dėkui už pagalbą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
DD
2008 2 01 0:17
Lukas Pečiulaitis rašo: | Pavadinimas gan keistas, bet ir tema apie ir dėl varžto.
Trikojije ir foto aparate yra įtaisytas varžtas ir skylė su kažkokiu netradiciniu sriegiu. Sriegis yra stambesnis negu kitų paprastų varžtų. Taiva, kur galima nusipikrti tų varžtų ir veržlių su tinkamu sriegiu?
nes niekur nerandu
Sakau gal netyčia yra kokia parduotuvė ar kasnors kur būtų galima gauti tokių varžtų. |
gal blogai ieskojau, ale nei wurtz nei varztu pasaulis neturi, yra keli variantai:
ebay, nusipirkti sriegpjuve stokeryje, panaudoti kokio seno rusisko fotoparato arba nusipirkti vilbroje Velbono plokstele ir issiraklineti ta varzta.
As uzhsisakiau ebay (jei ka, sriegio gylis fotoparate 1/4")
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|