| | |
|
Daiva Kalinauskaitė
2008 1 28 11:39
RŽ rašo: | Sveiki brangūs kolegos, vakar labai vėlai pasižiūrėjęs kas dedasi mūsų kūdroje, taip ir pagalvojau, jog naują temą, ko gero, reikės skelbti man. Pradėjau galvoti ), pasileidau gerą džiazą, pritemdžiau šviesą ir užsirūkiau.
Vis bandžiau išvengti to banalaus suformulavimo, kai staiga gimė pirmas posmas, po to antras... Pačiam pasidarė įdomu. Netrukus taip eiliuodamas ir baigiau savo mintį. Pagalvojau, jog tie keli posmai tikrai galėtų būti temos pavadinimas, bet nežinau ar tai atitiks ketvirtadieninės temos reikalavimus. Na, vis tiek, siūlau temą:
Tu man dabar
Jaunystės džiaza nufotografuok -
Noriu būti toks,
Kaip kadais.
Tu man dabar
Pirmąją meilę nufotografuok,
Tu man dabar
Nufotografuok bent ką nors,
Kas nebūtų vienatvė.
O kad nesugebėjai -
Tu man dabar
Surrealistinę erdvę nufotografuok
Ir amžinybę...
P.S. Man asmeniškai, be abejonės, stipriausias vakar dienos teminis darbas, yra abracadabros. |
o as vis mastau... man dziazas,- vienatve...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
R.
2008 1 29 15:40
laukiu nesulaukiu ketvirtadienio. Tikiuosi darbai bus tokipat nuostabūs, kaip ir tema. Kiek daug ir įvairių interpretacijų galima tikėtis.
Poezija, tiesa, nuostabi.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Kimono
2008 1 31 13:55
Hm, indomus reiškinys, visi taip laukia nuostabaus eilėraščio inspiruotų nuostabių darbų, o jų kaip nėr taip nėr... Aišku, dar ne vakaras, bet parodyti džiazovą nuotrauką, kuri nekvepėtų vienatve - aukštai (o gal neaiškiai?) iškelta kartelė.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Danieliuke
2008 1 31 14:25
Vitulia Tamoliūnė rašo: | Hm, indomus reiškinys, visi taip laukia nuostabaus eilėraščio inspiruotų nuostabių darbų, o jų kaip nėr taip nėr... Aišku, dar ne vakaras, bet parodyti džiazovą nuotrauką, kuri nekvepėtų vienatve - aukštai (o gal neaiškiai?) iškelta kartelė. |
Na gan sudetinga tema vistik, mano nevienatves modelis neatlaike bandymu teko kopozicija be jo komponuoti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Svetlana Batura
2008 1 31 14:50
O as nespejau
Namo grisiu tik velai vakare... ir vel nesudalyvausiu ketvirtadienio temoje
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Arvydas Venclovas
2008 1 31 14:56
...ir ašen neperkandau temos gylio...a gal pločio...
...a dėt beleką...kažikaip...tai gal irgi ne...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 1 31 15:29
Danieliuke rašo: | abracadabra
O kur pacio darbas ketvirtadieniui? | nebus darbo - temos "negirdžiu".. Kaip Venslovaitis jau minėjo - "Nueik belekur nufotkink beleką įdėk belekam" gaunasi Luktelsiu kito ketvirtadienio
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Danieliuke
2008 1 31 16:00
Gal ir issipildis mano pranasyste kad Algimantui teks tema galvoti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 1 31 16:15
Danieliuke rašo: | Gal ir issipildis mano pranasyste kad Algimantui teks tema galvoti | anas senas krienas be fantazijos visai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 1 31 18:40
Na pvz as su tais ketvirtadienias jau bijau... tik idek ka pagal savo supratima, tai kai uzsipuls... ta diena dedu ka nors kas susije su tema...arb visai nebededu, kad ir siandien X- man laisve, jaunyste, dziaugsmas polekis - isivaizduoti gali ka tik nori...ir tikrai ne vienatve, nors jis fotkej vienas...ir erdve... bet vis bijojau rasyt kad temine, nes tada uzsipultu, kad temos ner ir irodinek savo tiesa...ai as susilaikau...ypac, kai tema gali interpretuoti kaip tinkamas ...taip ir gaunasi, kad kai erdves fantazijai daug temoj...tai ner kas dalyvauja
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julius pils
2008 2 01 9:32
O as idejau, ir niekas visai nieko nerasho... nei gerai, nei blogai.... Matyt kazka su tom ketvirtadieninem taisyklem dar nelabiai suprantu. Ir siaip kazkaip shia savaite aktyvumas sumazejes, matyt kudrieciai ishejo fotografuoti....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julius pils
2008 2 01 9:44
Na rodos supratau - cia tik ishrinktiesiems o ash pinchiukas pelkinis
bet juk svarbiausia - mokytis ir tobuleti...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 2 01 9:51
Julius Pileckas rašo: | Na rodos supratau - cia tik ishrinktiesiems o ash pinchiukas pelkinis
bet juk svarbiausia - mokytis ir tobuleti... | kaip manai kodėl tu pelkinis o ne išrinktasis? Pagalvok
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 11 12 13 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|