|
|
|
|
|
| | |
|
eire
2010 12 28 1:13
taip jie skatina mus ir leidzia uzisidirbti. saunu. na ka daugiau be pasakysi.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
VaRom
2010 12 28 3:47
ne veltui sako, devyni amatai - deshimtas badas ) dirbt viena darba, sodrai 3x maziau mokesi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Nikonis G
2010 12 28 18:26
Donatas Guzevicius rašo: | Gyvenimas vis geryn ir geryn...
http://verslas.delfi.lt/business/autoriams-atlikejams-sportininkams-ir-ukininkams-keisis-imokos-sodrai.d?id=40113675
Aš dirbu gamykloje (esu darbininkas), perėmiau iš tėvo ūkį (esu ūkininkas), retkarčiais sudalyvauju vestuvėse (esu "fotografas"). Sodrai iš gamyklos vidutiniškai moku po 350Lt, kaip ūkininkas mokėsiu po 300Lt, kaip "fotografas" mokėsiu apie 400Lt nuo kiekvieno užsakymo. Gausis per mėnesį apie 1000 - 1200Lt.
Tokias babkes mokėdamas privačiam soc draudimui galėčiau gydytis daug geresnėmis sąlygomis kokioje nors Vokietijos klinikoje, kur nereiktų dar kokio 1000 įsidėt NZ daktarams
Teks baigti oficialią "fotografo" karjerą... |
o tai ar ne geriau verslo liudijimas tokiu atveju, o ne autorinė sutartis fotografavimui ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
beny-benasio
2010 12 28 20:10
neislyskit is seselio, Kubilo akis jus stebi, jo chebros pirstai ilgi ir jo chebros chebrai delnus niesti - kaip nori jusu pinigu...
Tyche jedech dalche budech...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Donatas Guzevicius
2010 12 29 1:28
tokios naujienos įpatingai skatina Lietuvos piliečių verslumą
visų širdyse naujai suliepsnos meilė Tėvynei ir visi puls dirbti papildomai, kad tik daugiau mokesčių pavyktų sumokėti _________________ Canon EOS
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Jarockis
2010 12 29 6:13
Kažkaip primena man čipolino istoriją.
"Pastaruoju metų mūsų valstybės pajamos smarkiai sumažėjo. Kai įvedėme mokestį už orą, jūs pradėjote mažiau kvėpuoti. Nuo šiol įvedamas mokestis už kritulius. Už paprastą lietų 100 lyrų, už liūtį 200 lyrų, už griaustinį 300 lyrų,"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramus
2010 12 30 14:25
siemet daug sninga ! skambint kubilui reik gal paims i patarejus ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|