| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2007 12 29 21:30
Rūta Lebionkaitė rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | Rūta Lebionkaitė rašo: | oho kokia tema. O rodos aš netgi vieną darbą turiu Reikia tik geriau atspausdinti. |
tai popierini desi i kudra? |
Ramūnai, popierinį nebent tau paštu atsiųsiu |
kaip sakant - papuolei, jei patiks - atsiusiu adresa
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2007 12 31 0:26
Elelnele, manau nuotrauka turi spindulioti tema nemanau kad reikalingas pavadinimas prie temos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2007 12 31 0:52
itariu cia buvo nesusipratimas.Turiu omeny vietoj forumo temos NJU EXSHIN bla bla bla kiekviena savaite pakeist pavadinima - tipo TEMINIS KETVIRTADIENIS :TRANSPORTO PRIEMONES ,nes kai ana syki norejau atrasti apie ka ketvirtadienis,teko smarkiai pavargti
ech,pasirodo forumo temos pavadinimo negalima pakeist,ane? _________________ JIEMS REIKIA TAVO PAGALBOS
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
egzo
2008 1 03 13:38
ar man vienam čia taip atrodo, kad kiekvienas ketvirtadienis vis labiau tampa, foto iš šiukšliadėžių traukimo ir dėjimo į kūdrą diena
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Babauzis
2008 1 03 16:21
egzo rašo: | ar man vienam čia taip atrodo, kad kiekvienas ketvirtadienis vis labiau tampa, foto iš šiukšliadėžių traukimo ir dėjimo į kūdrą diena |
manau kad neapsirinki _________________ LŽ
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Jarockis
2008 1 03 16:55
Babauzis rašo: | egzo rašo: | ar man vienam čia taip atrodo, kad kiekvienas ketvirtadienis vis labiau tampa, foto iš šiukšliadėžių traukimo ir dėjimo į kūdrą diena |
manau kad neapsirinki |
Gerai ten kur mūsų nėra.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Pijus Vyčas
2008 1 03 17:39
Pritariu..tai kad temos paprastos...del to fotosavartyne nesunku rasti kazka tokio kas atsakytu i tema...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julius Gečas
2008 1 03 18:37
egzo rašo: | ar man vienam čia taip atrodo, kad kiekvienas ketvirtadienis vis labiau tampa, foto iš šiukšliadėžių traukimo ir dėjimo į kūdrą diena |
Kodėl taip manote ?? Kaip suprantu apeliuojate į fotografijų kokybę, o kas daryti jei ne visi apsigimę foto menininkai ar šiaip profai iš to duonai uždirbantys ....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Julius Gečas
2008 1 03 18:41
Pijus Vyčas rašo: | Pritariu..tai kad temos paprastos...del to fotosavartyne nesunku rasti kazka tokio kas atsakytu i tema... |
Suintrigavote, labai įdomu būt sužinoti kokią tema jūs pasiūlytumėt ..... ??
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
egzo
2008 1 03 18:57
Juliau prie ko čia menas ar profesionalumas
tiesiog aš vat subjektyviai žiūriu į šios dienos galeriją
ir subjektyviai matau, kad šiandien iš kūdros padarytas automobilių svalkė
žmonės nekuria o rausiasi šiukšliadėžėse ir deda darbus kurių paprastai nedėtų viešai peržiūrai ir vertinimui.
aš tik sakau tai ką matau, ir tiek ir čia mano subjektyvi nuomonė
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Juozuxas
2008 1 03 19:16
egzo rašo: | Juliau prie ko čia menas ar profesionalumas
tiesiog aš vat subjektyviai žiūriu į šios dienos galeriją
ir subjektyviai matau, kad šiandien iš kūdros padarytas automobilių svalkė
žmonės nekuria o rausiasi šiukšliadėžėse ir deda darbus kurių paprastai nedėtų viešai peržiūrai ir vertinimui.
aš tik sakau tai ką matau, ir tiek ir čia mano subjektyvi nuomonė |
na kad jau siandien dienos galerija transportas tai negi jau reikia deti bet kokia foto? vistiek reikia kiek nors prie jos pasistenkti...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marius Axas
2008 1 03 19:29
Kas kaip išmano, tas taip ir atsako į temą, nieko čia smerktino...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Juozuxas
2008 1 03 19:34
Marius Axas rašo: | Kas kaip išmano, tas taip ir atsako į temą, nieko čia smerktino... |
na bet gal vistiek kaikas nors truputi pakoreguoti reikia negi bet kokia desi... na bet cia tik namo nuomone...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 6 7 8 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|