| | |
|
aidas a .
2009 11 21 20:28
Adomas Svirskas rašo: |
Tu teisus, Sauliau, as nebejudinsiu wazono, siaip irgi pamaniau kad jam "Недопистит хронический "... Sekmes jam |
Bet tu tikrai ligonis. Genijus, bet ligonis... ;-(
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2009 11 21 20:46
Adomas Svirskas rašo: | Saulius rašo: | bet yra produktu kurie negali nesmirdeti , tiesiog kaip patirtis rodo geriau jau nejudinti ju tegu sau ramiai dziuna
Недопистит хронический sunki busena tik prie ko cia mes nesuprantu ... |
Tu teisus, Sauliau, as nebejudinsiu wazono, siaip irgi pamaniau kad jam "Недопистит хронический "... Sekmes jam |
Adomai negi manai kad man galejo Aidas uzkliut ..... sakoma amzinu varikliu dar nera bet amzinu stabdziu pilna .... vaidinti naivu neprieveido tamstelei
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 11 22 1:37
Saulius rašo: |
Adomai negi manai kad man galejo Aidas uzkliut ..... sakoma amzinu varikliu dar nera bet amzinu stabdziu pilna .... vaidinti naivu neprieveido tamstelei |
Nemanau, Sauliau. Ir apskritai, kaip koshe gali uzhkliuti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
GOST
2009 11 23 12:00
Adomas Svirskas rašo: | Saulius rašo: |
Adomai negi manai kad man galejo Aidas uzkliut ..... sakoma amzinu varikliu dar nera bet amzinu stabdziu pilna .... vaidinti naivu neprieveido tamstelei |
Nemanau, Sauliau. Ir apskritai, kaip koshe gali uzhkliuti? |
Tai kad tu jau tarp komentarų nebesusigaudai, važiuok į sanatoriją, pailsėsi, pagersi raminamų..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Jo-Lė
2009 12 16 11:45
Artėjančių švenčių proga prašau mane atjungti. Buvo malonu, nors ir nelabai teisinga iš Jūsų pusės.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Jo-Lė
2009 12 16 13:25
Arkanoidai, mes net nepradėjom Prėjus 5 minutėms po šios žinutės, pasikeitė mano statusas. Bet kaip garbingiausi Kūdros nariai sako - reikia laikytis savų nusistatymų.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2009 12 16 14:17
Ką jūs čia aiškinatės ?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
lvalius
2009 12 16 17:45
Taip nieko ir nesupratau. Matyt dar nedaaugau iki ...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
I.
2010 1 05 14:35
Prašau nepriprašau, kad atjungtų. Nereaguoja niekaip adminai. Turėtų būti kažkokia galimybė pačiam išsitrinti savo anketą-tokios galimybės nėra..Tuomet lieka arba kažką vogti, daryti klonus ar kaip? Ar išgirs šį kart adminai??Kodėl negalima tiesiog gražiai išeiti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2010 1 05 15:02
kam tau kad tave atjungtu? ka bevalis, pats atsijungt/neprisijungt negali? o nuotraukas gali pats istrinti, todel nematau problemos.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
jurga
2010 1 19 19:58
Nejaugi nieko neužkniso gerb. Kristinos Gudmonaitės ir Co spaminimas dienoraščiuose?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2010 1 19 22:02
jurga rašo: | Nejaugi nieko neužkniso gerb. Kristinos Gudmonaitės ir Co spaminimas dienoraščiuose? |
ne
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 27 28, 29 30 31
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|