|
|
|
|
| | |
|
vi.
2010 1 01 15:48
man tai atrodo, kad smegenyse reikia pasiprogramuoti. kol įjungsi ir truputį pakoreguosi jau esamus užprogramuotus parametrus, praeis daugiau laiko nei nusistatysi čia ir dabar, tik žinot, ką nusistatyti reikia...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2010 1 01 15:54
reikia tiesiog draugauti su užrakto greičiu , ISO , ir skyle --štai ir viskas .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Hermis Preikštas
2010 1 01 18:26
vi. rašo: | man tai atrodo, kad smegenyse reikia pasiprogramuoti. kol įjungsi ir truputį pakoreguosi jau esamus užprogramuotus parametrus, praeis daugiau laiko nei nusistatysi čia ir dabar, tik žinot, ką nusistatyti reikia... |
Aštriai, kaip visada
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Hermis Preikštas
2010 1 01 18:29
arkanoidas rašo: | reikia tiesiog draugauti su užrakto greičiu , ISO , ir skyle --štai ir viskas . |
ne tai..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2010 1 01 22:26
pas mane kameroje yra c1 c2 c3, ma atrodo kad siuo atveju c=custom, tai kaip ir matyt turetu ta funkcija atlikti. Siek tiek pamaigiau tai panasu, kad taip ir yra. Beje, man jos nereikalingos, galiu atiduoti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Arvydas Venclovas
2010 1 01 22:30
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | pas mane kameroje yra c1 c2 c3, ma atrodo kad siuo atveju c=custom, tai kaip ir matyt turetu ta funkcija atlikti. Siek tiek pamaigiau tai panasu, kad taip ir yra. Beje, man jos nereikalingos, galiu atiduoti |
...su visa kamera...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2010 1 01 22:36
Arvydas Venclovas rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | pas mane kameroje yra c1 c2 c3, ma atrodo kad siuo atveju c=custom, tai kaip ir matyt turetu ta funkcija atlikti. Siek tiek pamaigiau tai panasu, kad taip ir yra. Beje, man jos nereikalingos, galiu atiduoti |
...su visa kamera... |
na, kameros, bent jau foto, reiks dar manau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Craban
2010 1 01 22:37
Nuskambės gal žiaurokai, bet eilinį kartą ieškom sliekų asfalte.
Pradinis funkcijų nustatymo programavimas yra visuose pradedant nuo Dx00 nikonuose.
Yra trys ar keturi nustatymų bankai, kad dviem klavišo bakstelėjimais galėtm pasikeisti visus aparato parametrus IŠSKYRUS ekspoziciją, diafragmą ir iso.
Šitie trys parametrai reguliuojami fotografo arba automato prisitaikant prie nuolat kintamos aplinkos, ir mano nuomone juos programuoti nėra reikalo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Hermis Preikštas
2010 1 01 22:58
Craban rašo: | Nuskambės gal žiaurokai, bet eilinį kartą ieškom sliekų asfalte.
Pradinis funkcijų nustatymo programavimas yra visuose pradedant nuo Dx00 nikonuose.
Yra trys ar keturi nustatymų bankai, kad dviem klavišo bakstelėjimais galėtm pasikeisti visus aparato parametrus IŠSKYRUS ekspoziciją, diafragmą ir iso.
Šitie trys parametrai reguliuojami fotografo arba automato prisitaikant prie nuolat kintamos aplinkos, ir mano nuomone juos programuoti nėra reikalo. |
Ačiū, Craban. Kalbėjau būtent apie autoriaus suprogramavimą dažnai naudojamom scenom.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Hermis Preikštas
2010 1 01 23:09
Ačiū visiems, kurie čia "pablevyzgojo" ir pasisakė rimtai. Supratau. Tikriausiai pasielgsiu kaip ne vienas entuziastas : nusipirksiu pusiau profesionalų, kapstysiuos, ieškosiu..., ir paskui gailėsiuos, arba ne (duok die)
tema baigta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gytis Turčinskas
2010 1 01 23:30
pas mane Canon 40D, tai butent tos trys funkcijos yra C1, C2, C3, galima uzsiprogramuot savo dazniausiai naudojamus parametrus...kaip pas nikonus nezinau.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Hermis Preikštas
2010 1 01 23:35
Gytis Turčinskas rašo: | pas mane Canon 40D, tai butent tos trys funkcijos yra C1, C2, C3, galima uzsiprogramuot savo dazniausiai naudojamus parametrus...kaip pas nikonus nezinau. |
Ačiū, Gyti, labai aiškiai atsakei
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
cruxman
2010 1 02 12:03
Jo. Viską tvarkingai susivedi: rezoliucija, formatas, režimas, ekspozicija, diafragma, jautrumas, šviesos balansas. Lieka tik pasizoominti prieš fotografuojant. Kartais padeda sutaupyt laiko. Žodžiu, parankus dalykas.
Paskutinį kartą redagavo cruxman, 2010 1 02 15:48 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Hermis Preikštas
2010 1 02 14:38
cruxman rašo: | Jo. Viską tvarkingai susivedi: rezoliucija, formatas, režimas, ekspozicija, diagragma, jautrumas, šviesos balansas. Lieka tik pasizoominti prieš fotografuojant. Kartais padeda sutaupyt laiko. Žodžiu, parankus dalykas. |
jeigu pas canon'ą yra, turi būti ir pas nikon'ą. Gal chebra nesinaudoja, tai ir nelabai žino.
Ačiū, cruxman
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą