asd2009 8 31 22:06 Taigi papuolė į mano rankas šitas fotikiuks , pats fotografija neužsiimu(moku tik muiline naudotis) tad net nežinau kaip patikryt ar veikia . Tai štai klausimas kokia maždaug tokio daikto vertė ? nes man jo nelabai reikia o nei dykai atiduot nei užprašyt kad niekas neimtų nenoriu.
Arvydas Venclovas2009 9 01 6:25 ...na...už tiek paimčiau ir aš...kolekcijon...a gal kažkiek da ir pafotkysiu... jei tik veikiantis... kur ir kaip galėtume susitikt?...
Kristina Petrošių2009 9 01 6:46 asd, galėtum padovanoti kokiam entuziastui. Tau vis tiek nereikalingas, vietą užima, realiai nepraturėsi jį pardavęs, o va gerą darbą padarius (padovanojus) - rojaus vartai atsivers
asd2009 9 01 13:23 Mano nr +37063192388 jei jūsų ne labas rašykit į skype: blondizz321 gyvenu kaime prie marijampolės(apie 10km keliu) jeigu kas sutinkat 100 litų duot atiduočiau visą tą komplektą kur mainyk.lt įdėjęs , dėl veikimo tikrai nežinau nes nemoku išbandyt jeigu niekas nenupirks kai turėsiu pinigų nusinešiu į kokį fotoatelje išbandyt, bet šiaip atrodo labai švariai ir tvarkingai nemanau kad būtų neveikiantis.