| | |
|
Dainius
2009 7 21 23:03
Ieškau vidutinio dydžio kuprinės, Lowerpro mini trekker AW, Lowerpro Slingshot 350 AW, Lowerpro Fastpack 350. Siūlyti įvairius variantus, kaina ~200 lt. Kaunas
Dainius.sciuka@gmail.com
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Dainius
2009 7 22 0:31
mačiau, nelabai ji man patogi pasirodė, ir kaina nemaža.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 22 0:51
a kuprines visos tokios as per peti turiu patogiausias varijantas manyciau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Antanas Razmas
2009 7 22 20:27
Dainius rašo: | mačiau, nelabai ji man patogi pasirodė, ir kaina nemaža. |
jei ne D300 ir 300mm objektyvas ta kuprine mielai pasilikciau, kuprine sakyciau netgi labai patogi todel zemiau kainos ir neleidziu. Patikek kiek i ja telpa! Tik va as noriu kad man tilptu fotikas iskart su 300mm objektyvu ir blenda,kad nereiketu nuimineti. siaip telpa bet be bateri gripo ir blendos..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dainius
2009 7 22 21:14
tai vo, man tai irgi reik, kad taip tilptų
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 23 11:14
Antanas Razmas rašo: | Dainius rašo: | mačiau, nelabai ji man patogi pasirodė, ir kaina nemaža. |
jei ne D300 ir 300mm objektyvas ta kuprine mielai pasilikciau, kuprine sakyciau netgi labai patogi todel zemiau kainos ir neleidziu. Patikek kiek i ja telpa! Tik va as noriu kad man tilptu fotikas iskart su 300mm objektyvu ir blenda,kad nereiketu nuimineti. siaip telpa bet be bateri gripo ir blendos.. | tai blenda galima nuimti ir atvirkscia gi uzdeti gal dar nori tokios kuprines kad su stovu iskart fotikas butu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 7 23 14:27
arkanoidas rašo: | su išsksleistu trikoju | ciajau panasiau i kuprines palapines misini butu bet naudinga gali per lietu saugiai fotkint
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
| | |
|
Dainius
2009 7 26 20:25
iš miros, mini trekker. patenkintas visiškai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|