|
|
|
|
| | |
|
arkanoidas
2009 6 02 21:56
Ieva Austinskaitė rašo: | Jie galėjo gauti fotografiją tik iš fotokūdros arba iš efoto.man ir pačiai labai keista,kaip tokios rezoliucijos nuotrauką galima atspausdinti kaip plakatą...o dėl tų teismų ,tai manau ,kad daugiau pinigų išleisi nei gausi..? |
Yra tokia programa kaip Proposter -- tai nors 10x10 metrų tau padarys .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2009 6 03 0:38
DM rašo: | NERA ten jokio nario mokescio, Ramunai, as esu kelerius metus LATGOS narys. Man jie porakart padejo, as gavau pinigus is Latvijos ir is Rusijos ju deka. Nemanau, kad sis atvejis paprastas, bet bandyti reikia |
Nepamenu dabar tiksliai, kazkuriame tai etape lyg ir buvo ar tai kai perduodi kurinius administruoti jiems jie ten kazka atskaito kazkuriuo tai atveju ar panasiai. Bet ka pamenu tiksliai tai tai, kad gina tik LATGA narius (bent jau tada kai skambinau, o tai buvo senokai, gal pries 6-8 metus.) Kai skambinau palyginti neseniai, gal pries metus, man reikejo tik konsultacijos ir jie mielai mane pakonsultavo.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
|
| | |
|
Ieva Austinskaitė
2009 6 03 18:51
ne,gana taikiai pakalbėjom ir tiek.negi plėši pinigus iškart , juo labiau ,kad gailisi ;]
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
B.B
2009 6 05 22:15
na taip, kol su tavim kalbejo vaidino kad gailisi, kai padejo rageli................. Ieva gal gali parasyti su kuo konkreciai kalbejai ir kas ten gailejosi. manyciau vagiukus reiketu paviesinti butu jiem siokia tokia anti. gal daugiau taip nebedarytu. juk ne taip ir sunku atsiklausti - galima,negalima...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|