|
|
|
|
| | |
|
Rasa B.
2008 12 27 13:50
As turiu nusipirkusi Canon 450 D, tai mano pirmas rimtas fotikas, bet ji toks ,,moteriskas'' - labai lengvas. Gal tame ir pagrindinis jo minusas - jei uzdedu blykste didesne, atrodo ji vos issilaiko ant tokio lengvo fotoaparato. Tas pats ir su objektyvais - jei ateityje noresi uzsideti rimta patranka, tai sis fotikas bus jai per lengvas ir reiks papildomai kabinti jam ant ,,uzpakalio'' ka nors. Tad siaip del svorio jis man idealus fotikas, nes nemegstu kelionese tampytis sunkiu, bet del rimtesniu patobulinimu tektu pirkti kitoki aparatelei
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Giedrius_In
2008 12 27 18:01
Rasa B. rašo: | As turiu nusipirkusi Canon 450 D, tai mano pirmas rimtas fotikas, bet ji toks ,,moteriskas'' - labai lengvas. Gal tame ir pagrindinis jo minusas - jei uzdedu blykste didesne, atrodo ji vos issilaiko ant tokio lengvo fotoaparato. Tas pats ir su objektyvais - jei ateityje noresi uzsideti rimta patranka, tai sis fotikas bus jai per lengvas ir reiks papildomai kabinti jam ant ,,uzpakalio'' ka nors. Tad siaip del svorio jis man idealus fotikas, nes nemegstu kelionese tampytis sunkiu, bet del rimtesniu patobulinimu tektu pirkti kitoki aparatelei |
labas, keik supratau problemos esmė - nesubalansuotas svoris:). Jis man "moteriškas" ta prasme, kad mano vyriškai rankai nėra idealiai patogus paimti ir "dirbti", tsakant nelanbai prie "rankos limpa". Tačiau, kadangi esu kiauras mėgėjas ir nesinaudoju juo kasdien, tai galiu "iškęsti". Renkantis šitą fotiką man buvo svarbiausia du dalykai - mano poreikius tenkinanti foto kokybė ir stiklų pasirinkimas. Svarbu buvo ir tai, kad ateityje, kai norėsiu pasikeisti į ką nors "tobulesnio" bus mažesnės problemos parduoti. Aš prie šio daikto turiu Tamroną 17-50 2,8f (550 gr.) ir Sigma 70-200 2,8 f. (1,5 kg.), tačiau dėl pastarosios "patrankos" nejaučiu nepatogumu. Pasirodo žmogaus kūnas turi stulbinančių gebėjimų prisitaikyti....., šiuo atveju subalansuoti:). Jei naudoju stovą, tai tiesiog tvirtinu ant objektyvo, o ne fotiko.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ievutu Jakutyte
2008 12 28 14:10
Sveikas, pati naudoju Nikon D60 ir vien dėl to ėmiau šį aparatą, kad jis yra moteriškas... Toks malonus rankai.... Ir kas svarbiausia lengvas!!!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ignas Venslavičius
2008 12 28 21:28
taip pala, as nesuprantu kuris cia moteriskas, canon 450 d ar nikon d60? D pavarot panos:DD
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramus
2008 12 29 17:06
jei problemos su 450D del aparato dydzio ar svorio nusiperkat battery grip ir bus gerai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2008 12 29 17:09
Ramus rašo: | jei problemos su 450D del aparato dydzio ar svorio nusiperkat battery grip ir bus gerai |
Dėl svorio dar galima štatyvą prisukti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Timbuktu
2008 12 31 22:10
pasiemiau Canon, nesigailiu, kolkas išpildė visus mano lūkesčius
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Giedrius_In
2008 12 31 23:28
Ugnė Gaidytė rašo: | pasiemiau Canon, nesigailiu, kolkas išpildė visus mano lūkesčius |
kaip žuvelė
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Romasito
2009 1 01 15:36
Siūlau pirkti Canon 1000D ir sutaupytus pinigus išleisti visokiems naudingiems priedams, pvz. objektyvui, nes 450D nuo 1000D skiriasi vos keliais niekiniais dalykais.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
kostas.lisajevičius
2009 1 03 18:34
RK rašo: | Siūlau pirkti Canon 1000D ir sutaupytus pinigus išleisti visokiems naudingiems priedams, pvz. objektyvui, nes 450D nuo 1000D skiriasi vos keliais niekiniais dalykais. |
jop, geriausias variantas... mano manymu, 1000D ŽYMIAI labiau apsimoka nei 450D...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Darius Mikelevičius
2009 1 05 0:21
pats rinkausi tarp šių dviejų modelių ir pasirinkau D60 canon'as techniškai lyg ir pranašesnis, bet nikon'o kitinis obejektyvas geresnis man kaip pirmam rimtai fotoaparatui toks variantas buvo priimtinesnis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kostas.lisajevičius
2009 1 05 19:03
zmones, imkit body ir atskirai objektyva... zymiai labiau apsimoka, nes kitinis bus visada kitinis...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytas Matkus
2009 1 05 20:49
Kostas Lisajevičius rašo: | zmones, imkit body ir atskirai objektyva... zymiai labiau apsimoka, nes kitinis bus visada kitinis... |
Bet tavo siūlomas variantas paprastai visada būna brangesnis. Ir gerokai.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kostas.lisajevičius
2009 1 05 21:10
na, nesakau, kad reikia pirkti canon 16-35 f/2.8 L, bet kai investuoji pinigus i veidrodi, reikia atsiminti, kad stiklas nuotrauku kokybei yra svarbesnis nei pats fotoaparatas... pavyzdziui, canon 1000D su Tamron 17-55mm f/2.8 yra zymiai geresnis variantas nei 450D su kitiniu...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|