|
|
|
|
|
| | |
|
\\\
2008 10 06 20:14
Adomas Svirskas rašo: | here we go again | o sakot; uždaryk duris, uždaryk. nea, aš dar jų nespėjau atidaryt ,,
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
\\\
2008 10 06 20:15
Darius Jurevičius rašo: | Ei Ramunai Bla Bla Bla, koki cia gelyna uzveisei:)? | jis mane moko, auklėja,, gal jis mano -tėtis..?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 06 22:31
Darius Jurevičius rašo: | Ei Ramunai Bla Bla Bla, koki cia gelyna uzveisei:)? |
as taip atgailauju uz siandien diena suteikdamas jums legalaus malonumo padelioti trejetukus
o gal bandau pelke savo pusen patraukti .... tapti pelkes kardinolu, nes suprantu, kad po siandienos mano atlapasirdziavimo kudroje nera man vietos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 10 06 23:33
Tai ciatu ramunai taip pasielgei ...o as manaiu jau rasyti kad kudra matyt uzstrigo kazkurioj vietoj...nes atsidarau o ten zolynelis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
\\\
2008 10 07 7:32
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | Darius Jurevičius rašo: | Ei Ramunai Bla Bla Bla, koki cia gelyna uzveisei:)? |
as taip atgailauju uz siandien diena suteikdamas jums legalaus malonumo padelioti trejetukus
o gal bandau pelke savo pusen patraukti .... tapti pelkes kardinolu, nes suprantu, kad po siandienos mano atlapasirdziavimo kudroje nera man vietos | jei tapai pilkuoju pelkės kardinolu, tai liux, gi žinai , kas valdė ir valdo,, taip , kad sveikinu su naujom pareigomis,, o aš ateityj prenduosiu į miledi postą, kol kas tik CVkuriu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 07 11:21
ona palšienė rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | Darius Jurevičius rašo: | Ei Ramunai Bla Bla Bla, koki cia gelyna uzveisei:)? |
o gal bandau pelke savo pusen patraukti .... tapti pelkes kardinolu, nes suprantu, kad po siandienos mano atlapasirdziavimo kudroje nera man vietos | jei tapai pilkuoju pelkės kardinolu, tai liux, gi žinai , kas valdė ir valdo,, taip , kad sveikinu su naujom pareigomis,, o aš ateityj prenduosiu į miledi postą, kol kas tik CVkuriu |
Zinant mano inoringuma - bus nelengva miledi posta uzimti. Greiciausiai bus daug konkursiniu uzduociu ir gal net fotosesiju
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
\\\
2008 10 07 12:41
o aš kantri ir gudri,,dar pats prašysi,, žinant tavo kriterijus, aplankė tokia nuojauta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2008 10 07 13:38
ona palšienė rašo: | o aš kantri ir gudri,,dar pats prašysi,, žinant tavo kriterijus, aplankė tokia nuojauta |
Nu va, galu gale kudra virto ATVIRU dating portalu Truba tau Ramunai bus, su tokiu ryzhtu jama
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2008 10 07 13:39
ona palšienė rašo: | Darius Jurevičius rašo: | Ei Ramunai Bla Bla Bla, koki cia gelyna uzveisei:)? | jis mane moko, auklėja,, gal jis mano -tėtis..? |
Yra tokia santrumpa - LAGNF
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 10 07 13:46
ona palšienė rašo: | o aš kantri ir gudri,,dar pats prašysi,, žinant tavo kriterijus, aplankė tokia nuojauta |
Kantrybe geras bruozas. Kentek, ziurek gal ka ir iskentesi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
\\\
2008 10 07 14:13
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | ona palšienė rašo: | o aš kantri ir gudri,,dar pats prašysi,, žinant tavo kriterijus, aplankė tokia nuojauta |
Kantrybe geras bruozas. Kentek, ziurek gal ka ir iskentesi | tikiuosi, tik po to kai kas kentės,,
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
\\\
2008 10 07 14:14
Adomas Svirskas rašo: | ona palšienė rašo: | Darius Jurevičius rašo: | Ei Ramunai Bla Bla Bla, koki cia gelyna uzveisei:)? | jis mane moko, auklėja,, gal jis mano -tėtis..? |
Yra tokia santrumpa - LAGNF |
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2008 10 07 14:24
ona palšienė rašo: | Adomas Svirskas rašo: | ona palšienė rašo: | Darius Jurevičius rašo: | Ei Ramunai Bla Bla Bla, koki cia gelyna uzveisei:)? | jis mane moko, auklėja,, gal jis mano -tėtis..? |
Yra tokia santrumpa - LAGNF | |
Ash manau kad sia diskusija reiketu pervadinti "Onos noro pabendrauti (su busimais kolegomis) realizacija". Pamasciau, kad fotografija kaip ir nebesvarbu pasidare pagrindinei prelegentei, buvo skalsiai apsipatenkinta 33.33333...% kudros turinio: kam ta foto, kam ta kuryba - bendravimas rulez
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
\\\
2008 10 07 14:48
kasdien po vieną įdedu,,
ir jei rimtai, labai sunkiai,, ko tai pelkė nenori priimt,, bet ir vėl nepataikiau, tai neto problemos..
o kuo blogai bendravimas,, man patinka,,?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4 5
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|