| | |
|
Adomas Svirskas
2008 8 08 21:54
na, manau ir lokaliai cia tu sirgaliu bus - namie, baruose etc va cia jau archyvinem nepasinaudosi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Žydrūnas R.
2008 8 10 20:38
kilimas rašo: | keista tema.idomu, kas te tam pekine bus ir tuos sirgalius fotkins. kad ir ne pekine. Kazkada buvau tema paskelbes - sulaukiau gal 10 nuotrauku. idomu, kaip cia bus. |
Manau nebutina i Pekina skristi , uztenka pabuti su draugais ar uzeiti i koki bariuka.
Juk nebutinai turi buti lengva
Tai yra visiems bendras startas ir nebus pranasesnis tas, pas kuri yra PC kietas diskas didesnis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 8 10 21:06
Ko visi prie temos kabinėjatės? keista nekeista - visiems neįtiksi, be to... kas kaip moka tas taip šoka, o tas kuris gražiausiai ir originaliausiai pašoks dar ir prizą laimės - galės sumastyti idealią temą - nekeistą ir visiem tinkamą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2008 8 11 12:05
argi jau taip prie tos temos priekabiaujame ? gera tema, up to date, linksma, skatina butent sia savaite fotkint
cia panasiai kaip osama bin ladenas kai irasineja savo vaizdajuostes, pamini koki nors nesena ivyki, kad visi negalvotu kad archyvine juosta
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Inga Jankauskaitė
2008 8 11 23:23
RS rašo: | http://www.boston.com/bigpicture/2008/08/2008_olympics_opening_ceremony.html |
wow
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rrrūta!
2008 8 14 0:03
o aš mačiau net šiukšlininkai prie savo šiukšliavežės vėliavėlę prisikabinę
gaila neturėjau fotiko:D
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Pijus G.
2008 8 14 15:55
O aš manau, kad čia begalo faina tema. Ūpą turėtų daug kam pakelt. Visgi, jau ir medalis rankoje ir trečia pergalė...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Babrungas
2008 8 14 23:08
Eduardas Butautas rašo: | Teminis fotokonkursas, bet laimi piesinys. Kur logika? |
kdel manaj,kad laimejo,
o shiap tavo teisybe,che gi ne formatas !!!!!!
diskvalifikuoti sita darba !
Eduardai,pasodinam ji ant atsarginiu suolelio !
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Patieška
2008 8 14 23:38
Eduardas Butautas rašo: | Teminis fotokonkursas, bet laimi piesinys. Kur logika? |
1. Kas gali paneigti, kad ten ne piešinio foto? Aaaaa?
2. Jei fotokonkurse laimi piešinys išvada gali būti viena - neturi galinčios su juo konkuruoti fotografijos. Elementaru
3.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Žydrūnas R.
2008 8 15 10:21
Kadangi daugeliui kolegu tema pasirode per sunki, tai nugaletoja isrinkti nebuvo labai sunku. Nors kai kurie kolegos minejo, kad tai nebutinai yra sirgalius, gali buti ir siaip betkas, bet man labiausiai patiko ir skelbiu Ji TEMOS nugaletoju.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Herkus
2008 8 15 11:15
sveikinu, nugaletoja....bet kuo toliau, tuo labiau konkursas tampa beprasmis ))))))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Žydrūnas R.
2008 8 15 11:22
Herkus Milaševičius rašo: | sveikinu, nugaletoja....bet kuo toliau, tuo labiau konkursas tampa beprasmis )))))) |
Jei kiekvienas saves paklaustu, ka padariau, kad konkursas nebutu beprasmis, tai tokiu minciu nekiltu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 71 72 73 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|