| | |
|
grizlis
2008 6 02 10:07
labai vertas demesio Ramuno pasiulymas! foto vertinimo paaiskinimai tiesiog super....tuo reiketu vadovautis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 6 02 12:36
Ramunas tiesa kalba. Ramunas gerai siulo. Viskas aisku priklausys nuo admino (savininko) vystymosi vizijos - sutampa su ja pasiulymas ar kardinaliai skiriasi. Man asmeniskai patiktu jei taip butu kaip Ramunas desto.
P.S. Dievas - admin, Dievu dievas - admin/savininkas
P.P.S. Demokratija negyvena ilgiau kaip metus (C) abracadabra
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Robis
2008 6 02 13:00
nespauskit perdaug...., a to susidarys situacija kuomet apacios nebenori , o virsunes nebegali....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Arvydas Venclovas
2008 6 02 13:04
...labai sutikčia su Ramūnu dėl darbų periodiškumo...a vertinimo kriterijai,atmetus subjektyvias asmenines simpatijas ir antipatijas (ne asmenybėms,bet foto stiliams bei išraiškos priemonėms), tai tokie ir yra...gaila ne pas visus...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Robis
2008 6 02 13:08
Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | Revoliucija - jega ..... nebeliks vargsu ..... (juos paparasciauaiai istrems) |
manau: be "vargsu" negali egzistuoti ir "nariai".... nezinau kaip, bet jie labai jau tampriai tarpusavy "suristi"...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramūnas Blavaščiūnas
2008 6 02 13:14
Robis . rašo: | Ramūnas Blavaščiūnas rašo: | Revoliucija - jega ..... nebeliks vargsu ..... (juos paparasciauaiai istrems) |
manau: be "vargsu" negali egzistuoti ir "nariai".... nezinau kaip, bet jie labai jau tampriai tarpusavy "suristi"... |
Tremtis toks dalyklas .... gali buti istremtas ir Nariop
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gerda!
2008 6 02 13:22
na pasireiksiu ir as turiu viena pagaliuka prie pavardes, kuri gavau (manau ir labai tikiuosi) pelnytai. Tai buvo gal puse metu darbo ir buvimo fotokudroj. Mano akimis ziurint, kuo toliau tuo labiau vertinamos nuotraukos yra pagal tai, koks yra tavo reitingas, visi kiti mazdaug nustumiami i sali... pati savo darbu nelaikau gerais, man dar toli grazu iki tokiu, bet netrinu savo anketos cia ir meginu ridentis toliau, o tobulejimuj man reikia, Jusu, Dedziu ir Tetu patarimu, paspyrimo, nuomones... As deciau dazniau savo nuotraukas i pelke (nes ten joms ir vieta), bet Jus, Dedes ir Tetos retai kada ten apsilankot ir vertinat bei komentuojat nuotraukas, atejus i pelke as nieko gero nebematau, nei komentaru nei vertinimu - nieko. Esu netgi bandyma padarius, idejus i pelke nuotrauka, mano manymu, gal ir visai nebloga, pelkeje ji buvo uzmetyta musmirem. Kita diena ja ikeliau i kudra, ir ka jus manot?! Ta nuotrauka surinko tasku, komentaru ir prie jos atsirado pagaliukas. Tai kur teisybe? Manau tikrai reikia kazka cia keisti, nes kuo toliau tuo darosi blogiau...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bebras
2008 6 02 14:41
Teisybes zodziuose yra ... Bresta revoliucija
Paskutinį kartą redagavo Bebras, 2008 6 02 16:18 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
JP
2008 6 02 14:59
visi viską žino apie vertinimų sistemą, tik naujokams tai būna naujiena:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
M
2008 6 02 15:18
kad tik adminui, kad tik
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gid
2008 6 02 16:14
reikia suzinoti koks asmuo adminas ir prie namu laukti su pasiulimais su plakatais ir panasiai arba koki piketa salia surengti kaip kokia PETA
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Bebras
2008 6 02 16:19
Tai vadinas jau senokai niekas nekeiciama
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Rimantas
2008 6 02 17:00
Bebras rašo: | Tai vadinas jau senokai niekas nekeiciama |
keiciama daznai, per 5 menesius gal kokie 3 pakeitimai.
Istrintos fotografijos keicia nario statusa, jei viska istrinsi liks tik vienas
raudonas, isbandziau pats, buvo trys, po to du po to vel trys, dabar
vienas. Sureaguoja per 24 val, arba po naujo darbo idejimo.
Paskutinį kartą redagavo Rimantas, 2008 6 06 8:42 . Redaguota 1 kartą
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3 4
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|