|
| | |
|
Ieva Vincer
2008 5 29 10:57
Ramūnas L. rašo: | Arba aš ko nors neįsikertu, bet mano nuomone, ~95% darbų ne į temą |
aš irgi kažkaip tikėjaus minimalistinių miesto "iškarpėlių" pamatyt. o čia gavosi tema "Miestas" ir tiek.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2008 5 29 11:07
nu baikit gi jūs. aš spręsiu kas į temą, kas ne. nesodinkit vienas kito dar labiau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
VD
2008 5 29 11:30
Inga Jankauskaitė rašo: | Viktorija Daugvilaitė rašo: | čia ypatingas pakeitims : KETVIRTADIENIO FOTOKONKURSUI? |
TAIP |
taigi jau aisku.
ir nebus galima darbų trinti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Dangus
2008 5 29 12:22
o man kazkaip minimal city skamba kaip koks bemiestis. trumpai tariant kaima o ne miesta fotkint reik . darbai tikrai beveik visi nivtemu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Robis
2008 5 29 12:23
Ieva Vincer rašo: | Ramūnas L. rašo: | Arba aš ko nors neįsikertu, bet mano nuomone, ~95% darbų ne į temą |
aš irgi kažkaip tikėjaus minimalistinių miesto "iškarpėlių" pamatyt. o čia gavosi tema "Miestas" ir tiek. |
na kodel gi minimal city turi buti vien tik is betono, plytu, stiklo ? reik ijung fantazija. hiperbolizuokim, interpretuokim, perkeltine prasme minimal city parodykim....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
jurga
2008 5 29 12:26
Dangus rašo: | o man kazkaip minimal city skamba kaip koks bemiestis. trumpai tariant kaima o ne miesta fotkint reik . darbai tikrai beveik visi nivtemu |
man "minimal city" greičiau su vos ne visiška miesto abstrakcija. kažkaip T. Vyšniausko paroda Prospekto galerijoj iškyla prieš akis ai, kiek žmonių, tiek nuomonių
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 5 29 12:36
daugelis maisho savokas "mini city", "minimum city" ir "minimal city" Visos trys reiskia baisingai skirtingus dalykus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Snaržas
2008 5 29 12:45
abracadabra ,dar uzhmirshote mimino ,(primink ir primink )
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Gintaras Vitulskis
2008 5 29 12:50
Vidmantas Misevičius rašo: | galima smulkiai paaikinti kuo jos skiriasi? |
Iš mandrumo skelbiama tema anglišku pavadinimu:))) Minimal city du skirtingi žodžiai. Mini city suprasčiau kaip mažučiuką miestelį, minimum-dalelę miesto, o minimal reikšmę jau esu nurodęs ankstesniame savo komentare:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
abracadabra
2008 5 29 13:06
Gintaras Vitulskis rašo: | Vidmantas Misevičius rašo: | galima smulkiai paaikinti kuo jos skiriasi? |
Iš mandrumo skelbiama tema anglišku pavadinimu:))) Minimal city du skirtingi žodžiai. Mini city suprasčiau kaip mažučiuką miestelį, minimum-dalelę miesto, o minimal reikšmę jau esu nurodęs ankstesniame savo komentare:) | Is kur pas tave tiek kantrybes, Gintarai?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
VaRom
2008 5 29 13:09
mars visi atgal i mokyklas, netinka minimal city, bandykit "urban minimalism" ar dar ka nors, bet neklausinekit ikyriai, ka tai galetu reiksti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1, 2, 3 ... 45 46 47 ... 236 237 238
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|