| | |
|
Laura
2010 3 14 20:40
Labas vakaras,
Turime rūpestėlį, todėl pagalbos ieškome šiame forume.., tikimės, jog neapsirikome čia užsiregistravę.
Š.m. gegužės 8 d. Šiaulių šv. Jurgio bažnyčioje bus registruojama mūsų santuoka. Ieškome fotografo, tuo metu neužsiėmusio ir norinčio mums padėti Sutrukdytume Tave valandai ar dviems, kadangi šventė planuojama labai kukli, o kokybiškų nuotraukų (ypač juodai-baltų) - norėtųsi..
Dėkojame, gražaus vakaro -
Pagarbiai,
Laura ir Kęstutis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
eire
2010 3 15 11:28
Sutikčiau fotografuoti jei aš jums tikčiau. Parašykit kaip galima su susisiekti. mano e-mail. eire83[eta]gmail.com
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Флагвамвчaйку
2010 3 15 18:56
"kuklus atlygis" tai bankucheno (baum kuchen) gabalėlis ar baltos mišrainės indelis?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Laura
2010 3 17 13:55
Džiaugiamės, jog gan daug susidomėjusių Nesitikėjau..
Juokaujantiems: kuklus atlygis iki 300 Lt už 1-2 val.
Ir ne joks "mėšlainės", "bankūcheno" ar "venigreto" kaušas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Флагвамвчaйку
2010 3 17 15:20
Kadangi daug susidomejusiu, tai turite proga smarkiai numusti kaina:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
darius ma
2010 3 17 19:55
o Rusijoje vinegretas taip pagarbiai vadinamas salat olivje
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Antanas Kučinskas
2010 4 02 11:55
Būsimieji tautos genofondo gerintojai, pigus sūris tik peliukams. Tačiau ne tiems iš televizijos... Taip liksite ir be sūrio ir be fotografijų. Susitikite ir tegul jums parodo kaip jų fotografijose atrodo bažnyčios erdvė, giluma. Juoda naktis ar kiek bent kitaip atrodo ? Ir kaip atrodo didelė žmonių grupė. Geriau keletą skirtingų grupių. Tada ir bus aišku kas yra kas. Nes dažniausiai didelės grupės žmonių akims tenka vos po vieną pikselį - tad nelieka ko ir komentuoti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2010 4 02 14:43
darius ma rašo: | o Rusijoje vinegretas taip pagarbiai vadinamas salat olivje |
Jeigu žinotum -- venegretas - tai burokėlių salotos , o Rusijoje baltoji mišrainė vadinama "salat Olivje".
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
grazvidas gapsys
2010 4 13 17:07
Sudomino.Fotografuoju vestuves du metus.Mano tel:+37068019347.Jai sudomins susiskambinsim,susitiksim,parodysiu savo darbus....,
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|