|
|
|
|
| | |
|
medinis
2009 8 01 20:17
Pasviręs
Paskutinį kartą redagavo medinis, 2009 8 02 22:12 . Redaguota 2 kartus(ų)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
paulius si
2009 8 02 11:34
verta susimastyt ar toliau užsiiminėti pomėgiu FOTOGRAFIJA, jeigu pradėsi skaičiuot kadrus, tai geriau parduok db fotoaparatą o dėl susimąstymo, tai nusipirk juostinį ir treniruokis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
arkanoidas
2009 8 02 15:00
Tiesiog Egidijus elgiasi kaip dauguma lietuvių -- pats nenori laukti , kol teks remontuoti aparatą , nori susirasti kokį durnelį , kuriam galėtų jį parduoti .
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
SW
2009 8 02 20:03
15k yra nedaug, D70 irgi. Be to, man atrodo, tau nesunkiai rastų "donorą".
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
medinis
2009 8 02 21:10
durneliai, mano nuomone yra tie - kurie skaitydami posta ji komentuoja neatsakydami i esmini klausima, ash net nezadu jo parduoti jei ka, tiesiog domiuosi kada gali ateiti galas, ziuriu cia Lt priimta kazkam kazka pasakyt, visi tokie gudrus, kad nera ka nx pasiust..
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
skarbonke
2009 8 02 21:18
Egidijus Kriksciunas rašo: | durneliai, mano nuomone yra tie - kurie skaitydami posta ji komentuoja neatsakydami i esmini klausima, ash net nezadu jo parduoti jei ka, tiesiog domiuosi kada gali ateiti galas, ziuriu cia Lt priimta kazkam kazka pasakyt, visi tokie gudrus, kad nera ka nx pasiust.. |
nu ple, panevežioks ale jautrus kėp mergikė, manau šits tavo komentars reik atsiimt atgal, bo nekėp žiūris, bukvalei nu.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
mushroom 4 free
2009 8 02 21:53
agirdz bachurs ko cia parinies iseis uzrakts pareis islaidos ,kokios problemos, visks sukas ratu nu tu supratai minti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|
|