|
|
|
|
| | |
|
Vytautas
2013 9 19 19:46
Sveiki,
Darysiu kokteiliu stiklinese nuotraukas, zadu naudoti nikon d5100 su 18-55 objektyvu, turiu paruoses vadinama mini portable studija, ir mano klausimas butu toks: I ka reiktu atsizvelgti daugiau darant tokio pobudzio nuotraukas? kokius aspektus parinkti bei patikrinti. busiu dekingas uz atsakymus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Devukas
2013 9 23 0:46
atsizvelk i papildoma sviesa, turek trikoji, o objektyvo pradziai tikrai uzteks....
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
V.Š.
2013 9 25 9:17
Tam tikslui objektyvas puikiai tiks, sviesa sviesa ir dar karta sviesa.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Vytautas
2013 9 30 12:41
Del sviesos dar. Kadangi esu patieses juoda šilko medziaga fonui tai nemazai sviesutes yra sugeriama. mano tikslas ir buvo juodame fone, bet isemus juoda fona, padarius tik sienas baltas, o per sienas tam tikslui pastates pora lempu persviest. rezultatas visai kitoks gaunas, bet fonas irgi.
Gal pasirinkt kitoki objektyva ? patarkit ka naudot geriau, tokiai mano situacijai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Devukas
2013 10 02 14:17
šviesą duok ne fonui, o fotografuojamam objektui įmesk nuorodą su foto kokia, kas tau ten gaunasi, o kas ne... Nes kažkaip labai mėtaisi, juodas fonas blogai, baltas panašiai, bet nori keist objektyvą kuris didelės reikšmės praktiškai neduos
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kafkis
2013 10 02 14:25
Naudočiau spotą iš viršaus ir kontriuką iš galo paslėptą žemiau arba šiek tiek šone. Dar galima bandyti žaisti su veidrožiu ar stiklu ant kurio bus padėta. Sėkmės.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|