|
|
| | |
|
Marijus *Bružila
2007 7 31 7:01
na ir kiek ten kainuoja?
draugas pirko Lietuvoje zhaislu parduotuveje,tai paskui man ana perpardave.20 ar 25 lt naujas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
tomito
2007 7 31 10:34
joa as irgi zaislu parduotuvei pirkau ispradziu ten paieskok
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
Monika Daukšaitė
2007 7 31 12:34
o kuriose butent pirkot zaislu parduotuvese? na reiks butinai paieskot. aciu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
giedrius ksivickas
2007 7 31 16:48
siaip tie kur zaislu parduotuvese - tai jie "tipo" LOMO ta prasme gi LOMO yra austru firmos kaip ir pavadinimas na cia lyrinis nukrypimas rezultatai aisku su jais turetu but panashus, pac buciau pirkes fisheye'u nebutinai lomo - jei tikju butu. siaip shipingas turetu but apie 20 lt, nemanau kad daugiau.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Jarockis
2007 7 31 17:38
adata rašo: | siaip tie kur zaislu parduotuvese - tai jie "tipo" LOMO ta prasme gi LOMO yra austru firmos kaip ir pavadinimas na cia lyrinis nukrypimas rezultatai aisku su jais turetu but panashus, pac buciau pirkes fisheye'u nebutinai lomo - jei tikju butu. siaip shipingas turetu but apie 20 lt, nemanau kad daugiau. |
Arba tu čia nusišnekįjai, arba aš tavęs nesupratau, bet LOMO tikrai ne austrų)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Mindaugas Jarockis
2007 7 31 17:40
Bėja... tikrai, kokia ten ta prduotuvė (žaislų) buvo? Eisiu ir aš paieškoti, tik kad lengviau prentuotis būtu, būt gerai žinoti nuo kuriuos pradėti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Monika Daukšaitė
2007 7 31 22:09
aga tikrai gerai butu kad i kuria puse ar gal koks parduotuviu tinklas juos gamina, kiek internete zaislu parduotuviu katalogus ziurejau tai nieko gero neradau.. na reiks mieste kuria diena paieskot zaislu parduotuviu:D
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
tomito
2007 8 02 11:17
kiek pamenu tai limpompo buvo akropoly ir prie spaudos rumu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Monika Daukšaitė
2007 8 05 21:20
tomito rašo: | kiek pamenu tai limpompo buvo akropoly ir prie spaudos rumu |
aciu na reiks bandyt ieskot:)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Monika Daukšaitė
2007 8 07 14:34
na va buvau limpopo prie spaudos rumu ir nusipirkau lomo kopija:))) sumokejau vos 12.99 kaip tik buvo nuolaida. pries tai kainavo 26.50lt
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|