|
|
|
|
| | |
|
Malvydas
2010 7 02 14:18
tei tei rašo: | Nuomone nepakito. Jus tiesiog nesate itin nuovokus (neisizeiskite). Siaip ar taip cia jau ne ta tema |
niekaip negalėčiau įsižeist ir ginčytis su žmogum, šitaip ir panašiai argumentuojančiu:
tei tei rašo: | ...kanonuose man nepatinka gaunamo vaizdo kokybe - kazkokie violetine spalva "paryskinti" konturai |
sėkmės tyrinėjimuose...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2010 7 02 14:33
Lėlyt... esi krūta panička, jei esi Islandijoje, spėju ir angliškai turėtum suprasti neblogai... internete anglų kalba yra gan gerų fototechnikos apžvalgos ir testavimo svetainių bei forumų, kur dalyvauja viso pasaulio, taip vadinami, fotografijos gearhead'ai... ten susirinktum kur kas išsamesnę ir objektyvesnę informaciją apie aparatus bei objektyvus... tuo tarpu čia nėra specialiai fototechnikai orientuota svetainė, todėl daugiausia ko gali tikėtis čia, tai tik, kad keletas žmogeliukų tau išsakys savo subjektyvią ir neretai, net klaidingą nuomonę... renkantis tikrai rimtai yra daroma rimta analizė, kuri reikalauja nemažai laiko sąnaudų... jei to nereikia, pirk tą kuris labiausiai patinka, dabar visi veidrodiniai fotikai, bent šiek tiek išmanančio operatoriaus rankose, pajėgūs puikiem rezultatam... auksiniai laikai fotografijos mėgėjam... deja, tik ne tiem, kurie valgo iš to duoną...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kafkis
2010 7 02 14:37
Malvydai. Tik as galiu palinketi sekmes tyrinejimuose tamstai, jeigu komentuojate nieko net neziurejes: http://www.dpreview.com/reviews/nikond2x/page25.asp Siulyciau atkreipti demesi i Butent Canon fotoaparato lentele (ir butent i antroje eileje esancius foto palyginimus). Net neabejoju, jog ten matosi kazkokios keistos aberacijos, kokios ypatingai pasireiskia Canon optikoje, kiek ciupinejau ir maciau foto - kol kas visose. As apie tai labai placiai isdesciau ankstesniame komentare. Ir man labai nesinori cia su Jumis gincytis, nes si diskusija Jusu matau neitikins. O nachaliskai irodineti savo nepasvertas tiesas ir traukti is konteksto atskiras pastraipas nesigilinus i visuma yra maziausiai nekompetetingumo ir priekabiu ieskojimo irodymas. Taigi, galiu palinketi tik Jums sekmes tyrimuose. Pradzioje siulyciau pradeti nuo jau minetojo povandeninio olympuso. Laaaabai rimtas fotoaparatas. Kokybe nenusileidziantis mano mobiliajam telefonui
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2010 7 02 16:15
neradot naujesnės nuorodos? šią žiūrėjau 2005-ais metais
nemanau, kad tęsiu šią diskusiją, gero savaitgalio
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
aidas a .
2010 7 02 17:31
tei tei rašo: | Siulyciau atkreipti demesi i Butent Canon fotoaparato lentele (ir butent i antroje eileje esancius foto palyginimus). Net neabejoju, jog ten matosi kazkokios keistos aberacijos, kokios ypatingai pasireiskia Canon optikoje.
Pradzioje siulyciau pradeti nuo jau minetojo povandeninio olympuso. Laaaabai rimtas fotoaparatas. Kokybe nenusileidziantis mano mobiliajam telefonui |
Ti, kad gi is tikro fotiko body'is nedaro aberacijų (nei chromatiniu nei kitokiu, beveik). Nu nebent matrica ?!? Ar kaip ?
Jei neklydau tai diskusija buvo ne apie "stiklus" o apie aparato pasirinkima.
Bet is tikro gerai, kad pasakei jog pas canonus optika prasta.
Vis geriau mano dūšiai... ))
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2010 7 02 17:32
Šiaip lėlyte galvoju, jei jau dirbai su rankiniu Zenit ir jį valdai, esi tikrai verta gero rimto fotiko... viskas priklauso nuo tavo biudžeto... jei įpirktum Nikon D300s, tai būtų viršūnė... tokio fotiko daugiau, nei pakanka, net daugumos žanrų PRO fotografam... Jei pirksi Nikon Londone, rekomenduoju oficialią Nikon atstovybę ir parduotuvę Didžiojoje Britanijoje, kuri vadinasi Grays of Westminster http://www.graysofwestminster.co.uk/ - tik Nikon įranga, geriausios kainos, asortimentas, servisas, ir šiaip maloni vieta... jie taip pat turi ir puikios naudotos įrangos sekciją, kuri irgi yra verta dėmesio...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius Kublickas
2010 7 02 19:37
tei tei rašo: | Saulius Kublickas rašo: | tei tei rašo: | Malvydai. Tiesa akis bado? Gi ne apie tuscia ir kiaura, o apie PRAVDA kalbu |
Sveiki,
"Pravdy net, est Trud za 2 kopeiki")))) |
Dar vienas ne ta modeli nusipirkes Na kas dar |
Sveiki,
o kodel Jus manote, kas as ne ta modeli nusipirkau?
As nusipirkau tai, ko man reikejo ir norejau.
Ir net nekreipiu demesio i tai, koki Jus aparata turite...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|