|
|
|
|
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 4 10 18:49
Darius Martinkus rašo: | jo todel nikon paslaudom ir nesinaudoju:D myliu canon |
Tai ar pagavai kuo D90 geriau uz D60, myletojau?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Darius Martinkus
2009 4 12 16:08
nu senai pagves aš- visai neta klasė, kaip pradedančiam niekam nereik d90 uztenka d60 d40
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Patieška
2009 4 12 19:00
Manau visai nepagavai Kaip pradedančiam bet šio to norinčiam fotografijoje (antraip kam pirkt veidrodį) rezultate pigiau nesigautų anei kiek nei tas pats d90. Dėl priedų. Bent pati kai svarsčiau tokį variantą, man jis gana greit atkrito dėl kad ir pinigine prasme (nors ne tik ja, išsigandau, kad su juo nelabai kaip naujokė susikalbėsiu) nepraktiško bodžio . Nikono tai norėjau/noriu, o bet tačiau pradedant skaičiukais nuo d80. Tik ne d40, ne d60...ne apie klasę kalba, o apie tai, kad kaip pradedanti neinvestavus į jį gerokai papildomai, turbūt užsigraužčiau. Žinoma būna genijų, bet kai finansai riboti, eksperimentuot labai nemėgstu. Tai ir neeksperimentavau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 4 13 15:55
Darius Martinkus rašo: | nu senai pagves aš- visai neta klasė, kaip pradedančiam niekam nereik d90 uztenka d60 d40 |
Kalba ne apie klase o apie investicijos prasminguma, nes D60 yra AKLIGATVIS. Bet ka cia... negi visiems isaiskinsi
"pwz aš nikonuos nesigaudau" - aha, nesigaudai
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|