|
|
|
|
| | |
|
elinax
2010 11 18 13:50
Gavau dovanų štai šį daiktą http://fotokudra.lt/img.php?img=375404&nav=autm&page= . Markė- Kodak Vollenda 620. Gal žinote kur Klaipėdoje man jį sureguliuotų, pagelbėtų patarimais . Esu fotografavusi juostiniais ( senų senovėje)- nieko nebepamenu. O su šiuo visiškai nesigraibau : nei kokios juostos reikia, nei kaip jį, apskritai, valdyti
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kafkis
2010 11 18 14:18
Cia yra vidutinio formato juostinis fotoparatas. Jo valdymas ziurint i objektyva, t.y. i ant jo sugraduota skale metrais. Juosta dedma platesne. Is jos gaunamas kadras 6x9 cm. tokiu kadru i juosta telpa 12. Juostu turetumete dar rasti. Na bent Vilniuje tai ju dar yra
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
elinax
2010 11 18 14:23
tei tei rašo: | Cia yra vidutinio formato juostinis fotoparatas. Jo valdymas ziurint i objektyva, t.y. i ant jo sugraduota skale metrais. Juosta dedma platesne. Is jos gaunamas kadras 6x9 cm. tokiu kadru i juosta telpa 12. Juostu turetumete dar rasti. Na bent Vilniuje tai ju dar yra |
O, didelis dėkui, tei tei . Atsiprašau už kvailą klausimą, bet o kaip man juostelių ieškoti? Įvesti fotoaparato markę? O kur Vilniuje galima rasti tokių juostų? Gal internetu įmanoma užsisakyti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
|
| | |
|
elinax
2010 11 30 11:03
Vladas dobrovolskis.lt fotik® rašo: | Eina sau, ot itaise beda ) vat butum arciau greitai issiaiskintume ) |
Dėkui, Vladai:). Jau ir Klaipėdoje radau fotografą, sutikusį man padėti "groti šia armonikėle"
Tiesa, o juostelių, jei kam reikėtų panašių, yra Taravos Anikės aikštėje, fotokrautuvėlėje
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ramune M.S.
2010 11 30 15:46
tei tei rašo: | Cia yra vidutinio formato juostinis fotoparatas. Jo valdymas ziurint i objektyva, t.y. i ant jo sugraduota skale metrais. Juosta dedma platesne. Is jos gaunamas kadras 6x9 cm. tokiu kadru i juosta telpa 12. Juostu turetumete dar rasti. Na bent Vilniuje tai ju dar yra |
siaip 12 kadru placioje juostoje telpa fotografuojant 6x6 formatu.
6x9 telpa maziau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
elinax