Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Fotografija

5d brokas

Puslapiai:   1   2

Pranešimas ms    2009 7 13 13:07      

isties nelaiku. Tik atsarginis - juostinis, bet neprireike panaudot, nes buvo, kas padejo su skaitmena. o su juosta ir taip fotografuoju Smile O kelias minutes iki pagalbos fotografavau taip: po viena kadra, uzdedu veidrodi i remeli, nufotkinu, jis nulekia, vel pataisau, vel viena kadra ir taip pazaidziau, nes nebuvo ka daryt Smile

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2009 7 13 13:59      

rizikavai taip Smile. as pagalvojau kad veidrodelis gali trankytis i objektyvo vidini stikliuka tai po pirmo pokstelejimo daugiau nebandziau Smile.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas ms    2009 7 13 14:08      

Dangus rašo:
rizikavai taip Smile. as pagalvojau kad veidrodelis gali trankytis i objektyvo vidini stikliuka tai po pirmo pokstelejimo daugiau nebandziau Smile.

is dazniausiai naudojamu Lkiu veidrodelis gali pasiekti kzkp nebent 24-70, nes jo galinis stiklas didelis ir lengvai pasiekiamas. Mano naudojamu 16-35 ir 70-200 galiniai stikliukai yra giliau objektyve (o 16-35 stikliukas maziukas) Smile Man neramiau buvo del paties veidrodelio, kad jo nesutrupintu viduje tas uzraktas ir sukes nepasklistu kur nereikia Smile (butu kaip Marijui su nikonu Very Happy )

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Dangus    2009 7 13 14:14      

o mano 100/2.8 stiklas visai arti ir didziulis. baimes buvo Smile.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Marius Grigutis    2009 7 13 19:32      

O cia man naujiena, siektiek suneramino. Idomu kaip baigtusi jei veidrodelis atliptu fotografuojant timelapse ant stovo, continuous rezimu. Speju toliau fotografuotu ir rimciau susimaitotu kasnors vidui.. Kazin ar galima jy kaipnors atklijuot ir vel priklijuot normaliai, nelaukiant kol pats nukris :/

» Atsakyti   » Cituoti    
    Puslapiai:   1   2

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą

Pradėti naują temą