|
|
|
|
| | |
|
anuka
2009 1 20 8:25
man tai geras jumaras patinka, o kūdroj tokio labai mažai. ką daryt?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Andrius Z
2009 1 20 11:33
anuka rašo: | man tai geras jumaras patinka, o kūdroj tokio labai mažai. ką daryt? |
pasiskaityk Wyliaus komenta, didziai gerbiama pone, kad as i jus tik taip ir turiu kreiptis
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Patieška
2009 1 20 15:56
Donatas Guzevicius rašo: |
jei man nepatinka virtualaus pasnekovo manieros, as su juo ir nebendrauju |
Škias nebendraujant manieras nelabai ir pamatysi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 1 20 17:01
Andrius Z rašo: | anuka rašo: | man tai geras jumaras patinka, o kūdroj tokio labai mažai. ką daryt? |
pasiskaityk Wyliaus komenta, didziai gerbiama pone, kad as i jus tik taip ir turiu kreiptis |
Wyliaus tai jumaras geras, nieko nesakau. ir jei galite, ponas, nesikreipkit į mane "pone", nes aš moteriška, kad ir kaip tai bebūtų keista
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Zigmass
2009 1 20 19:30
tarp ,,jūs" ir ,,tu" gyvena ,,tamsta".
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Andrius Z
2009 1 20 19:30
anuka rašo: | Andrius Z rašo: | anuka rašo: | man tai geras jumaras patinka, o kūdroj tokio labai mažai. ką daryt? |
pasiskaityk Wyliaus komenta, didziai gerbiama pone, kad as i jus tik taip ir turiu kreiptis |
Wyliaus tai jumaras geras, nieko nesakau. ir jei galite, ponas, nesikreipkit į mane "pone", nes aš moteriška, kad ir kaip tai bebūtų keista |
vajetau..nuosirdziausiai persiprasau, didziai gerbiama ledi
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 1 21 21:31
anuka rašo: | nes aš moteriška, kad ir kaip tai bebūtų keista |
Tikrai keista. Jusu, gerb. Ponea, tapatybes niekas nenudziove?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
anuka
2009 1 22 8:08
Adomas Svirskas rašo: | Tikrai keista. Jusu, gerb. Ponea, tapatybes niekas nenudziove? |
vagys!!! nudžiovė... (kažkodėl prieš akis kadras iš Karlsono multiko, kur vagys elegantiškai atseginėdami segtukus nudžiovinėjo skalbinius ant stogo)
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
aidas a .
2009 1 22 22:28
Grazina Hartmann rašo: |
Ar nebutu maloniau vienam i kita kreiptis ivardziu "Tu"? Mano nuomone, tai padetu sukurti draugiskumo, betarpiskumo, siltumo, zodziu, geresne atmosfera. |
Kažkada, neatmenamais laikais (kai nebuvo interneto), buvo toks tinklas FIDOnet. Ten kreipinys "Jūs" praktiškai beveik kaip ižeidimas buvo traktuojamas.
Tiek istorijos...
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2009 1 23 0:06
Keista tema. Kaip realiam gyvenime, taip ir skaitmeniniam turėtų būti. Nematau problemos, jei seniai vienas kitą virtualiai pažįstantys, kreipiasi "tu". Blogiau, kai tave tujina (arba jusina) ir nežinai kaip atsakyti - ledi ar džentelmenui.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 1 23 0:16
Malvydas Talačka rašo: | Keista tema. Kaip realiam gyvenime, taip ir skaitmeniniam turėtų būti. Nematau problemos, jei seniai vienas kitą virtualiai pažįstantys, kreipiasi "tu". Blogiau, kai tave tujina (arba jusina) ir nežinai kaip atsakyti - ledi ar džentelmenui. |
"You, dear"
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Malvydas
2009 1 23 0:37
Adomas Svirskas rašo: | Malvydas Talačka rašo: | Keista tema. Kaip realiam gyvenime, taip ir skaitmeniniam turėtų būti. Nematau problemos, jei seniai vienas kitą virtualiai pažįstantys, kreipiasi "tu". Blogiau, kai tave tujina (arba jusina) ir nežinai kaip atsakyti - ledi ar džentelmenui. |
"You, dear" |
nu jo... dear, honey, sweet... You teisus, pupuliuk
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kilimas
2009 1 25 21:31
kazkas rase apie "tamsta". man ir patinka sis lietuviskas zodis.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|