|
|
|
|
| | |
|
Remigijus Žilinskas
2008 12 09 21:28
tikiuos kad ona cia nebepasirodis nei siuo nei kitu slapivardziu ...
nebent ji subrestu kas mazai tiketina
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
\\\
2008 12 09 21:37
ko tai andrius a nepamiršta,,tai paskutinis mano komentaras
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
|
| | |
|
ž
2009 5 19 23:58
durniausia sistema pasaulyje siame puslapy
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 5 20 3:04
Žilvinas Vaišnoras rašo: | durniausia sistema pasaulyje siame puslapy |
Is autoriaus profile:
"Esu entuziastingas jaunuolis, šiuo metu dirbantis programuotoju vienoje perspektyvioje įmonėje, savo laisvalaikį siejantis su muzika, menu. Fotografijos, vienas iš mano saviraiškos būdu - 'pagautas' puikus kampas, šešėlių žaismas ir visa kita tiesiog skatina mane šypsotis, kurti ką nors nepaprasta paprastame gyvenime."
Nenuostabu, entuziazmas padejo, matyt, visas pasaulio sistemas apzvelgti ir apsistoti ties durniausia Congrats!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Dangus
2009 5 20 7:51
Adomai dabar Orvelo gyvuliu ukis o paskui prasides serialas "nusivyle kudros fotografai".
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
| | |
|
Kristina Petrošių
2009 5 20 9:47
Dangus, o vėliau bus seksas iš nevilties ir kūdra, o paskui dingę kūdroje, paskui CSI kūdriečiai, paskui x-kūdra, o paskui tiesiogiai stebėsim transliuojamas mišias iš katedros
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
kva
2009 5 20 11:54
Kokį čia šūdą malat? Dabar jau dėl vieno vartotojo pasitraukimo reikia visą temą forume užvedinėt? Be to, ar mes neturim skyrelio "Paplepėkim"? Siūlau išvis naikinti šitą temą.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Adomas Svirskas
2009 5 20 17:52
kva rašo: | Kokį čia šūdą malat? Dabar jau dėl vieno vartotojo pasitraukimo reikia visą temą forume užvedinėt? Be to, ar mes neturim skyrelio "Paplepėkim"? Siūlau išvis naikinti šitą temą. |
As tai dar viena "protinga programmeri" uzmaciau, tai per ilti patraukiu Faini tie geekai, tokie nuosirdus
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
Puslapiai: 1 2 3
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|
|