| | |
|
Timbuktu
2008 12 05 21:16
niekaip neissirenku tarp siu dvieju aparatu, gal galetumete patarti?
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
2008 12 06 17:00
geriausias patarimas kuri esu skaites, tai nueiti i parduotuve ir paprasyti palaikyti rankoje abu... o tada pagal simpatija spresti.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Saulius
2008 12 06 17:24
Matas Jurevičius rašo: | geriausias patarimas kuri esu skaites, tai nueiti i parduotuve ir paprasyti palaikyti rankoje abu... o tada pagal simpatija spresti. |
taip tai pats geriausias patarimas
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2008 12 06 19:38
jei jau nikon, tai rekomenduočiau min į d80 žiūrėt, nes su d60 neveiks autofokusas su visa eile senesnių/pigesnių objektyvų,
tame tarpe ir 50mm/f1.8
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Kriste P.
2008 12 07 14:36
kiek teko girdėti atsiliepimų apie D60, tai nelabai kas, verčiau tikrai rinktis D80
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
bitės akys
2008 12 07 16:39
Pritariu! Jei jau domiesi fotografija, tai D60 mesk iš galvos, gal pagalvok apie dėvėtą D80 kūnelį, o apie Canon nelabai ką žinau
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edvinas Urbanavičius
2008 12 08 12:07
Atvirksčiai turiu D60 ir esu patenkintas Matrica didesne nei D80 tai turi įtakos nuotraukos kokybei. Beto juk darant makro nuotraukos autofokusas yra blogas dalykas reik naudoti mf. O ir tie objektyvai su vidiniais motorais nera jau tokie brangūs.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
tomato
2008 12 08 15:05
Jei apsispresi Nikon, tai geriau ziurek i D80. Pats turiu, kolkas, labai patenkintas.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
hideo
2008 12 08 15:44
Edvinas Urbanavičius rašo: | Atvirksčiai turiu D60 ir esu patenkintas Matrica didesne nei D80 tai turi įtakos nuotraukos kokybei. |
matrica pas abu dėja vienoda - 23.6 x 15.8 mm
Citata: | Beto juk darant makro nuotraukos autofokusas yra blogas dalykas reik naudoti mf. |
makro darant ir diafragma dažniausiai priveriama iki f11-f16 - taip išeitų kad šviesesnių objektyvų irgi nereik? ir išvis, prie ko čia makro dabar?
Citata: | O ir tie objektyvai su vidiniais motorais nera jau tokie brangūs. |
na skirtumas tarp d60 ir d80 irgi nėra toks jau didelis... o af-s modifikacijoj kai kurių stiklų visai nėra.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edvinas Urbanavičius
2008 12 08 16:16
Na čia tu taip pat teisus bet juk žmogus nera profesionaslas o tik pradedantis ir turbūt tai bus jo pirmasis dslr fotoapratas. taip kad iškarto manau jam nereikes nei labai jau šustrų objektyvų nei stiklų, o kai pramoks ir supras ko jam reikia ištikrūjų tada keis ir foto aparata ir objektyvus pirksis.
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Marius Axas
2008 12 08 16:33
Edvinas Urbanavičius rašo: | o kai pramoks ir supras ko jam reikia ištikrūjų tada keis ir foto aparata ir objektyvus pirksis. |
O kai pramoks supras kad daug pinigo i š sukišo... Jei Nikon tai nuo D80, jei canon tiks ir 1000D )
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edvinas Urbanavičius
2008 12 08 17:56
Jei fotografo rankos auga ne iš ten kur reikia gerų nuotraukų nebus nei su nikon d3x o geras fotografas gali padaryi rimta fotografija ir su 2mpx fotoaparatu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Edvinas Urbanavičius
2008 12 08 17:56
Jei fotografo rankos auga ne iš ten kur reikia gerų nuotraukų nebus nei su nikon d3x o geras fotografas gali padaryi rimta fotografija ir su 2mpx fotoaparatu
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
| | |
|
Ignas Venslavičius
2008 12 09 19:24
visiskai teisingai Edvinai. as esu pradedantysis ir jau issrinkau d60, o buvo labai sunku, juk tai pirmasis fotoaparatas, dar nezinai nei pats ko tikrai nori, nei kokio tau reikia, funkcijos ir visa kita. manau antra fotika bus lengviau jau pirkt. o siaip tikrai labai geras patarimas - kuris labiau prie rankos limpa:] sekmes!
» Atsakyti
»
|
|
|
| | |
|
|
Puslapiai: 1 2 3 4
|
Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą
|