Virtualios M. Vosyliūtės parodos OCHKO atidarymas šį antradienį!

Virtualios parodos atidarymas – ne itin dažnai išsprūstantis žodžių derinys iš meno mėgėjų lūpų. O gal sakyti – iš po panagių, palinkusių virš klaviatūros? Imkit ir įsivaizduokit, sėdite kiekvienas prie savo kompiuterių monitorių, su vyno taure (tikra, visai ne plastikine!) laukiat, kol ekrano kampe išmuš lyginis skaičius ir jau galėsite spausti ir vartyti virtualios galerijos puslapius.

Bet ne, šįkart Virtualių parodų, užėmusių tvirtą Dešiniojo Apatinio Kampo poziciją pirmame fotoKūdros.lt puslapyje, organizatoriai sugalvojo visai kitaip. Ir dar geriau!

Tad vasario 8 d., antradienį, 19.30 val. Mint Vinetu knygyne (Šv. Ignoto g. 16/10) kviečiami visi smalsumu apdovanoti žmonės, mat pirmą kartą Virtualią fotoKūdros parodą atidarysime kartu su autoriumi, o tiksliau visokių pagyrų ir susižavėjimo šūksnių nusipelniusia moterimi - Marta Vosyliūte. Ji sutiko pristatyti savo fotografijų parodą „OCHKO“ ir sąžiningai neišsisukti nuo klausimų strėlių. O ši paroda nuo atidarymo akimirkos bus pasiekiama visiems svetainės lankytojams tradiciškai - Apatiniame Dešiniajame Kampe.

Taupūs žodžiai apie parodos autorę
Kaip sako Gūglas, Marta Vosyliūtė yra scenografė, kostiumų dailininkė, jauna ir įdomi menininkė, kurios parodos kabėjo ne tik mūsiškiame, bet ir Roterdamo ŠMC. Dar ji – Lietuvos dailininkų sąjungos narė, netradicinių erdvių išieškotoja ir išeksplotuotoja bei garbanų ant savo galvos savininkė, su kuria susipažinti galėsite jau šį antradienį Mint Vinetu.