Naujausios forumų temos  Forumų sąrašas     Ieškoti               Vartotojo nustatymai   Tikrinti asmeninius pranešimus   Prisijungti 

Visi forumai -> Paplepėkim
 

Modernus namų stilius

     

Pranešimas Mantas Per    2020 11 24 12:27      

Hi,
Svarstau galimybę atsinaujinti namų interjerą, kol kas galvoju apie apie modernų https://www.deinavosbaldai.lt/modernus-stilius arba skandinavišką interjerą. Padiskutuokime interjerų piusus ir minusus, pasidalinkime idėjomis, internetinėmis parduotuvėmis.


» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Julija Kontri    2022 10 19 10:40      

Mes namus kūrėme skandinavišku stiliumi, paprasta, stilinga ir modernu viename. Tik ilgai galvojome, ką daryti su langais. Užuolaidų dėti nenorėjau, tai nusprendėm langus dengti žaliuzėmis, kai kur dėjome romanetes (koridoriuje ri tualete). Puikiai tiko prie viso namų interjero. Rinkomės iš čia https://roleta.lt/, radome spalvas, kurių ieškojome.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Asta Valentaitė    2022 12 13 15:20      

Kalbant apie modernuma, tai dabar modernus budas statyti namus yra is SIP skydu modulinius namus. Kad isitikintumet apie ka kalbu, galite uzeiti i sia svetaine: https://ecohouse.eu/moduliniai-namai/

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas magos fagos    2023 2 26 23:33      

Dabar vis labiau pagreitį įgauna tai, kas leidžia sutaupyti ir tai tampa populiaru, net sakyčiau, stilinga. Turiu omenyje saulės elektrines, kaip tik dabar renkamės, kuriuos modulius pirkti https://veesla.lt/c/saules-elektrines/fotovoltiniai-moduliai/ . O ką Jūs manote apie tokią \"žaliąją\" energiją?

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Magda Mako    2023 4 01 15:01      

O ką Jūs manote apie pergolas? (Tokias terasas Smile ) Kaip čia https://craftsmecca.lt/lt/paslaugos-craftsmecca/pergola-pavesines-craftsmecca.html . Labai įdomiai atrodo Smile Būtų gal net labai praktiška ir kompanijoms susitikti, ir darbui gryname ore, ir fotografijos hobiui ...

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Unikas    2023 4 27 10:22      

Ką manote apie modernais mobilias pirtis https://pirciupasaulis.lt/? Yra daugybė skirtingų pirties tipų, įskaitant tradicines su malkomis kūrenamas, elektrines.

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Milda Ranonytė    2023 5 16 10:09      

Atnaujinant namus neapseisite be vidinės apdailos. Labai noriu rekomenduoti Aremada vyrukus, mano būstui darė vidinę apdailą. Tikrai viską profesionaliai atliko, likau patenkinta, o ir kainos nėra kosminės lyginant su kitomis įmonėmis. Tikrai rekomenduoju: https://www.aremada.lt/

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Gase Leon    2023 12 03 20:19      

Sakyčiau, jog modernus namų stilius prasideda nuo grindų...tad geriausios šiuo metu yra epoksidinės grindys https://grinduva.lt/epoksidines-grindys/ .

» Atsakyti   » Cituoti    
Pranešimas Gintarė Laz    2023 12 06 8:00      

Dalinuosi modernių interjerų idėjomis: https://dedesbaldai.lt/projektai Gaminami nestandartiniai baldai pagal individualius užsakymus.

» Atsakyti   » Cituoti    
   

Reikia prisijungti norint parašyti atsakymą


Pradėti naują temą